Snežni pun Mesec u znaku Lava očekuje nas 5. februara u 19.28 časova, a svoje ime je dobio po tome što je obično najsnežniji mesec na severnoj hemisferi. Kako će snežni pun Mesec uticati na sve horoskopske znakove?

Ovan

Snežni Mesec za Ovna dolazi u pravo vreme, jer unosi dašak svežeg vazduha u vaše veze. Ne samo da sada možete biti okruženi više ljubavi i svetlosti, već možete i da poboljšate svoju kreativnost. Najverovatnije ćete ovih dana izabrati hobi ili određeni način stvaralačkog izražavanja i u njemu se dokazali. Tokom ovog perioda, posebno biste se radovali posebnim prilikama koje vam omogućavaju da lično rastete.

Bik

Ovaj pun Mesec ima moć transformacije za vašu komunikaciju. Bikovi, ovih dana ćete najverovatnije razmišljati o promenama u porodici ili o stvaranju nečeg novog u svom domu nakon što ste poslednjih nekoliko meseci bili neaktivniji ili niste imali dovoljno volje da nešto uradite. Budite što je moguće otvoreniji u ovoj fazi.

Blizanci

Ovaj druželjubivi vazdušni znak može iskoristiti priliku ovog punog Meseca u Lavu da neguje veze sa svojom porodicom. Verovatno ćete mnogo razmišljati o svojoj primarnoj porodici i odnosima sa majkom, ocem i braćom i sestrama. Sada takođe imate dobre šanse da se posvetite određenom projektu zajednice ili da upoznate neke nove prijatelje.

Rak

Ovaj večno emocionalni vodeni znak treba da se posveti sebi. Razmislite dublje o tome ko ste i kuda idete? Takođe sada možete poboljšati svoju finansijsku situaciju. Možda optimizujete svoje izvore prihoda ili konstruktivno promenite način na koji se ponašate, što će vam omogućiti da radite efikasnije. Razmislite o novčanom stavu koji ste nasledili u svojoj porodici.

Lav

Vaš fiksni vatreni znak se često kritikuje kao pomalo narcisoidan. Lav sigurno zna kako da zauzme prostor, a tokom ovog hladnog meseca to može učiniti bez izvinjenja. Prepustite se svojoj živoj energiji. Takođe, sada možete detaljnije pogledati šta se krije u vašoj podsvesti. Možda je to nesigurnost i neke zamke uma poput sumnje u sebe. Vreme je da se razbiju određene iluzije.

Devica

Vaš fiksni zemaljski znak trenutno ima mnogo veze sa njihovim unutrašnjim osećanjima. Možete se usredsrediti na suočavanje sa nekim od svojih emocija i konačno se nositi sa njima. Preporučuje se da se bavite nekim tehnikama opuštanja i smirivanja ili se povučete u prirodu kako biste pronašli toliko potreban mir. Kada se smirite, odvojite vreme za svoje prijatelje.

Vaga

Kao Vaga, volite da budete okruženi puno prijatelja i porodice. Međutim, ovaj pun Mesec može da vaspodstaknete kojim ljudima možete da verujete, a od kojih treba da se ogradite. To nije kao vaša prijatna priroda, ali snežni Mesec može da vas inspiriše da napravite korak u drugom pravcu. Ako vam se ništa ne dešava, možda je vreme da prepravite svoj odnos sa ocem.

Škorpija

Vaš intenzivan vodeni znak može imati velike koristi od snage ovog hladnog meseca. Škorpije, sada ste pozvani da komunicirate sa "višim", šta god to za vas značilo. I takođe da ojačate svoju veru kako biste postigli ono što ste naumili. Snežni Mesec u godini donosi vam mnogo sreće i obećava vam da idete napred. Ovo je vreme da razmislite o svojim dubokim vrednostima i etici. Učinite nešto dobro za druge sada.

Strelac

Vaš znak treba da se opusti na ovom punom Mesecu. Vreme je da se odmorite i preispitate svoj način rada i svoje veće vrednosti. Konačno, došlo je vaše vreme da razmislite o velikim promenama koje su se nedavno dogodile u vašem životu i da malo odahnete.

Jarac

Vaših poslednjih šest meseci nije bilo lako. Mnogi od vas su bili iscrpljeni jer ste radili prilično dugo. Sa punim Mesecom konačno možete doći do daha, ali samo ako napravite preko potrebnu pauzu. Sada posvetite dovoljno vremena svom partneru.

Vodolija

Vaš vazdušni znak orijentisan na budućnost može se okrenuti energiji ovog Snežnogmeseca. Pokušajte da poboljšate energiju. Na koji način možete ojačati ovaj deo sebe? Takođe je vreme da se više povežete sa svojim voljenima i porodicom.

Ribe

Posle nekoliko burnih meseci, vaš mirni vodeni znak je možda stekao malo mudrosti tako da sada možete ubirati plodove svog rada. Za vas, ovaj period takođe znači da možete početi ispočetka sa svojom dubokom strašću. Ali ne zaboravite na uzemljenje, jer vas brzo odvodi u nestvarne svetove iluzija.

Izvor: Sensa