Nedeljni horoskop od 3. do 9. aprila 2023. godine!

OVAN - Vaš društveni krug će se značajno proširiti. Pokušajte da izbegnete važne odluke koje se ne mogu ponoviti. Vikendom je važno biti blizu onoga koga zaista volite. Pokušajte da upravljate svojim vremenom onako kako biste želeli, a ne onako kako to od vas očekuju vaši najmiliji.

BIK - Trenutna situacija će pomoći da se otklone nesporazumi i ojača vaš autoritet. Prihvatite primljene predloge i iskoristite ih u svoju korist. Neka vaša tajna može postati javna, što će dovesti do napetosti u odnosima sa kolegama, ali ovu poteškoću možete lako da rešite. Vikendom je bolje obaviti neophodne kućne poslove.

BLIZANCI - Vaše ideje su uspešno realizovane. Možda će doći do sukoba vaših interesa sa interesima drugih, ali mir će biti vraćen. Vikendom će vam dušu zagrejati briga voljene osobe, kao i susreti sa prijateljima koji će pozitivno uticati na vaše raspoloženje.

RAK - Budite posebno pažljivi prema sopstvenom zdravlju. Pokušajte da završite nagomilane slučajeve, razmislite o tome šta možete učiniti unapred. Ne bi trebalo da pričaš o svojoj strasti. Vikendom će komunikacija biti bogatija nego inače.

LAV - Možda ćete biti zbunjeni i uznemireni problemima u profesionalnom polju. Moraćete da preduzmete drastične mere, uključujući i one koje vam se ne sviđaju previše. Izbor koji morate da napravite može promeniti vašu buduću sudbinu. Slušajte voljene i ne propustite važne informacije.

DEVICA - Morate naučiti da živite u miru sa sobom i onima oko sebe. Vaša energija i pritisak će imati veliki uticaj na unutrašnji krug. Želja da se izdvojite i postignete ono što želite dovešće vas do željenog cilja. Tokom vikenda možete da preuredite i sredite dom. Zahvaljujući malim promenama, postaće još udobnije i privlačnije.