HOROSKOP ZA VIKEND OD 10. DO 13. DECEMBRA 2021: Blizance će neko razočarati, a Ovna čekaju vibracije ljubavi!

Saznajte šta vam predviđa horoskop za vikend od 10. do 13. decembra 2021. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 10. do 13. decembra 2021. godine!

Konjukcija Venere i Plutona donosi intezivnu ljubav, saznajete kako treba da volite i to i manifestujete. Koliko ćete imati dobrih okolnosti u ljubavi tokom ovog dana, zavisi dosta od toga koliko i kako volite sebe. Ovaj aspekt vas podseća na stvari koje su značajne za vaše blagostanje i na vaše potrebe. Usamljena srca mogu doživeti snažne nivoe privlačnosti sa nekom osobom, ali razmislite pre nego što uđete u neku vezu da li je to zaista ono što vi zovete ljubavlju.

U suboru, 11. decemvra imaćemo inteligenciju, borbenost, hrabrost i potrebu da budemo iskreni. To veliko samopouzdanje donosi nam sekstil Merkura i Marsa - vaša inteligencija i brzi refleksi, i mentalno i fizički, čine vas strašnim protivnikom u bilo kom takmičarskom polju. Ovo je aspekt koji vas motiviše na uspeh, ali u jednoj stvari morate paziti, a to je komunikacija. Bićete iskreni i realnoi, ali birajte reči jer vaše izjave mogu nekoga da zabole.

U nedelju nas očekuju manje turbulencije jer ćemo pod kvadratom Sunca i Neptuna biti previše osetljivi. Moguće je da ćete negativno reagovati na svaku kritiku , grešku ili loše reči. Važno je da ne skupljate ove emocije u sebi, već ih izbacite. Dobra stvar ovog aspekta jeste to što ćete imati povišenu empatiju, pa možete nekome značajno pomoći. To će učiniti i da se vi sami osećate bolje.

U galeriji ispod pročitajte šta horoksop za vikend od 10. do 13. decembra 2021. godine predviđa za vaš znak!

Sensa / Canva Horoskop za vikend od 10. do 13. decembra 2021. godine!

Izvor: Sensa