Da li je moguće videti svoju auru? Postoji tehnika koja vam može pomoći da prepoznate svoju auru i odredite koja je njena nijansa. Boja aure može nagovestiti vaše fizičko, emocionalno i duhovno stanje. Jednostavnom vežbom možete lako videti njen prvi sloj aure za nekoliko minuta.

Aura je energetsko polje koje okružuje sve živo. Ljudi, biljke, drveće i životinje imaju auru. Sa duhovne tačke gledišta: aura je vibracija kojom zračite - to je vaša energija. Aura je energija koju osetite na primer kada određena osoba uđe u prostoriju, osećate njenu energiju i tada znate da li zrači dobro ili negativno. Kako biste videli svoju auru, potrebno je d aotvorite svoj um.

Kako da to uradite:

Izaberite svoje omiljeno doba dana. Neki vole sumrak kad padne mrak. Drugi vežbaju na dnevnom svetlu. Preporučujem da isprobate različite opcije da biste videli šta vam najbolje odgovara. Ako se opustite, biće vam lakše da vidite svoju auru. Upalite sveće, pustite meditativnu muziku u pozadini ili meditirajte pre nego što započnete. Ovo će vam pomoći da razbistrite misli.

Započnite laganim trljanjem prstiju. Dišite ravnomerno i fokusirajte se na prste. Nastavite trljati prste dok ne počnu nežno da se "lepe" jedan za drugi. Može se osećati kao da je jedan od prstiju zalepljen za drugi, ili se oseća kao da su dva prsta postala jedan. Polako raširite prste tako da postoji mali razmak između njih (oko 1 cm). Kada to radite, usredsredite se na područje između prstiju i obratite pažnju koju boju najpre prepoznajete na tom delu tela. To je trenutno boja vaše aure. Možda nećete iz prve uspeti da vidite boju, ali ćete vremenom primetiti određenu nujansu. Ponavljajte vežbu i nemojte da vas zbuni ako je boja neobična.

Evo šta znači boja vaše aure?

Plava

Osetljivi ste, povučeni, volite i cenite odnose sa porodicom i prijateljima. Imate divne osobine poput snage i mudrosti. Svetloplava aura ukazuje na mir i spokoj, dok tamnoplava aura ukazuje na snažnu ličnost. Tirkiz u vašoj auri može biti zaostala energija iz prošlih trauma, dok indigo ukazuje na psihičke sposobnosti.

Zelena

Svetle nijanse zelene u vašoj auri ukazuju na to da ste utemeljeni i da se osećate dobro. Uvereni ste u sebe, cenite svoj dom i porodicu. Nejasne zelene nijanse mogu značiti da se osećate neshvaćeno, besno ili se borite sa nedavnim promenama.

Narandžasta

Narandžasta aura znači da ste puni energije, volite život i pozdravljate pozitivne promene. Niste od onih koji sede po strani i puštaju život da prolazi, neprestano teže ličnom rastu i prosvetljenju. Sposobni ste da realizujete i najjedinstvene planove i postignete uspeh!

Ružičasta

Ružičasta aura ukazuje na to da ste ljubav i briga sa laganom i radosnom energijom. Svetloružičasta može ukazivati na visok nivo duhovnosti, dok dublje nijanse ružičaste mogu ukazivati na to da ste zaljubljeni.

Ljubičasta

Ljubičasta aura (posebno duboka nijansa magenta) ukazuje na to da imate psihičke sposobnosti. Ostale vaše zapažene osobine uključuju strast i živu maštu.

Crvena

Crvena znači da ste puni strasti, ukazuje na otvorenu sakralnu čakru. Svetlo crvena pokazuje smelu i samopouzdanu ličnost (možda volite i sport!). S druge strane, tamne ili zagušene nijanse crvene pokazuju da vam treba više radosti u životu ili da se izlečite od prošle traume.

Žuta

Žuta znači da se osećate srećno i zadovoljno. Možda vas smatraju večitim optimistom! Pametni ste i sposobni da uravnotežite sve aspekte svoje ličnosti.

Izvor: Sensa