Koliko puta ste pomislili da ste neku osobu slučajno upoznali? Da ste je sticajem okolnosti sreli i ona je ušla u vaš život ili vam je rekla nešto što vas je nateralo na razmišljanje… Znajte da slučajnosti ne postoje i da se sve što se dešava, dešava s razlogom. Osoba koja se pojavila u vašem životu važna je jer nosi određenu poruku koju vam Univerzum šalje. To može biti test za vas, vaš karakter, vrednosti i principe ili neka tajna koju treba da otkrijete, lekcija koju treba da naučite.

U komunikaciji s njom, možda ćete saznati nešto važno za sebe ili nešto o sebi za šta nikada ranije niste znali. A zahvaljujući ovom slučajnom susretu, možete postati jači, pametniji, mudriji, steći novo iskustvo. Sve što se desi, bilo ono lepo ili ružno, transformiše nas u nekom smislu. Posle takvog iskustva više nismo isti. Sve nas to transformiše!

Stoga, sve što radite i sve što vam se dešava je dar! I tako treba da ga posmatrate. Kao nešto što vam je dato s razlogom, a kada to shvatite, život će vam dobiti smisao, novu dimenziju. Neće biti uvek lako, dešavaće se stvari koje su tužne, ali i to ima svoj razlog. Univerzum uvek ima plan za vas.

Izvor: Sensa