Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

3 INSTINKTA KOJA NE BI TREBALO DA ZANEMARITE: Osećaj koji govori da li ste na dobrom ili lošem putu - često je u stomaku

Saznajte koja 3 instinktivna osećaja ne treba da zanemarujete - kada vam unutrašnji glas poručuje koji put da izaberete!

 3 instiktivna osećaja ne treba da zanemarujete. Izvor: Shutterstock

Da li možete da prepoznate znakove i signale svoje intuicije? Istina je da svi imamo sposobnost da čujemo šta nam unutrašnjiglas govori, samo što te impulse i osećanja možemo lako da zanemarimo. To znači da onaj osećaj u stomaku koji upozorava, glasnije kucanje srca, ili kada imamo jaku i strasnu želju da nešto da uradimo, ili osećamo da nešto nije u redu, zapravo ne bi trebalo da zanemarimo.

Otkrivamo koja 3 instinktivna osećaja ne treba da ignorišete:

1. "Ne osećam se dobro." - Kada nam naše telo kaže da nešto nije u redu, treba da ga poslušamo. Naše telo komunicira sa nama, ali mi to često ignorišemo. Dakle, obratite više pažnje na to kako se osećate kada nešto radite, kada ste na određenoj lokaciji ili komunicirate sa određenim ljudima? Da li se osećate dobro ili loše? Koji odnosi i aktivnosti crpe vašu energiju i čine vas radosnim i živim?

2. "Moram da pomognem." - Intuicija nas ne upozorava samo na opasnosti. Pošto smo svi međusobno povezani, takođe možemo da osetimo kada je nekome potrebna pomoć. Imamo sposobnost da vidimo potrebe drugih kroz izraze lica, govor tela ili jednostavno da osetmo kada smo im potrebni. Pomozite ako smatrate ili osetite da treba, ali ne zaboravite da pitate osobu da li ona želi vašu pomoć.

3. "Znate da će vam nešto ići od ruke i da to možete." - Možda nemate dovoljno dokaza ili argumenata za nešto, ali osećate da je ispravno da to uradite. Bilo da se radi o odluci o karijeri, gde da živite, šta da kupite, gde da odete, šta da pročitate... Vaša intuicija igra važnu ulogu u donošenju odluka, ali je istina da je često ne čujemo dobro ili je davno potisnuta.

Izvor: Sensa.si

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj