Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA HOLIVUDA METJU MEKONAHI OTKRIVA: Za ovim jurimo celog života, a to nas vodi ka beskrajnoj tugi i nesreći

Poznati glumac i zvezda Holivuda Metju Mekonahi otkriva svoju tajne sreće i objašnjava šta nas zapravo vodi ka beskrajnoj tugi i nesreći. Ovo je tajna sreće...

 Metju Mekonahi otkriva tajnu sreće103572473 Izvor: Shutterstock

Bez obzira da li ste ga gledali u filmovima, da li ga volite ili ne, ne možete poreći da je Metju Mekonahi talentovan glumac. Svaku ulogu učini boljom, a njegovi likovi iz filmova nam dugo ostaju u sećanju.

Ipak, ono što možda ne znate o njemu je da se iza fasade glumca krije razmišljajuća, duboko umna ličnost, koja kao da je odraz njegovog moćnog glasa. Metju Mekonahi poznat je po svom rezonovanju o životu i javnim nastupima koji ostavljaju bez daha.

Pročitajte još

Upravo u ovom videu pronaći ćete inspiraciju i duboko ćete da se zamislite nad temom sreće i postizanja ciljeva u životu, zahvaljujući Metjuovim rečima. Govor je dug i Mekonahi kroz njega pokriva mnogo različitih tema. On se čak bavi i vekovnim pitanjem uzroka i posledice. I sam Metju Mekonahi je bio u situaciji da se bori za svoj život, ali ga je to naučilo mnogo čemu o životu i sreći.

Prema rečima ovog uspešnog glumca, sreća nije samo neko stanje u koje uđete. To je više ishod, rezultat. Dakle, ako želite da idete po sreću, bićete razočarani. Bićete nesrećni. Zato što nećete uvek pronaći pravi rezultat u vezi sa nečim što radite.

Ali što se tiče radosti - stvari su malo drugačije. Radost nije izbor ili odgovor. To je više stanje - konstantno stanje, prema mišljenju Metjua Mekonahija. To je neka vrsta osećaja na koji naiđemo i upijemo ga ako radimo onošto zaista želimo, bez obzira na ishod. To je stalno stanje, ako sledite svoju strast.

Saznajte i...

Mnogi od nas pokušavaju da traže sreću - to neuhvatljivo stanje uma. Ali u svoj ovoj potrazi, zaboravljamo da uživamo u svim malim životnim stvarima. Zaboravljamo da uživamo u hladnom povetarcu koji nam nežno dotiče obraze ili u mirisu jorgovana koji se širi po vrtu, pod jutarnjim suncem.

Ponekad je sve što je potrebno da zastanemo i bar jednom počnemo da osmatramo. Ako postanete publika umesto glavnog junaka, možete sagledati život u velikoj meri. I konačno možete pronaći radost, zadovoljstvo i sreću u svom životu. Naš život može biti težak, ali uvek možemo pronaći radost u malim stvarima ako samo imamo vremena i oči da to cenimo.

Metju Mekonahi je možda ekscentrična osoba, ali je postigao mnogo, čak i uz sve svoje borbe. A sada, sa njegovom filozofijom, znate i kako. Radost ga je vodila napred i više ne želi da se osvrće. Čak i ako ga život snažno pogodi, on ima moć da uzvrati udarac, ili samo da se odmakne i iscrta sebi drugačiji put.

Poznati glumac i zvezda Holivuda Metju Mekonahi otkriva svoju tajne sreće i objašnjava kako nas zapravo jurcanje za srećom vodi ka beskrajnoj tugi i nesreći.
Izvor: YouTube

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj