Ne postoje dva ista muškarca na svetu ni dve iste žene. Volimo različite stvari, sanjamo neke druge snove, ali opet, u svemu tome ima i malo sličnosti, onoga što nas spaja. Potreba za ljubavlju je jedna od tih stvari. Ne postoji osoba koja ne želi da bude voljena, ali od druge strane takođe očekuje ljubav, poštovanje, oslonac i podršku. Iako su žene različite, postoji nekoliko stvari koje ne vole da vide kod muškarcakoji im se sviđa ili koga vole. 

1. Na prvom mestu su laži. Žene vole kada je muškarac iskren, šta god da je u pitanju.

2. Žene ne vole muškarce koji se previše hvale i koju su opsednuti svojim telom i izgledom. Doživaljavaju ih kao narcise.

3. Žene ne vole nezrele muškarce

4. Žene ne vole muškarce s kojima ne mogu da razgovaraju. One traže partnera koji će ih saslušati, naročito kada je teško.

5. Žene ne vole kada muškarac gleda druge žene, već da „vidi“ samo nju.

6. Žene ne vole previše rutine, kada muškarca mrzi da izađu, da vide nešto novo, da posete novi restoran, odu na neko drugo mesto na letovanje... Vole iznenađenja i kada se muškarac trudi oko njih.

7. Žene ne vole muškarce koji su sebični i misle samo na sebe- to se odnosi na sve sfere, uključujući i seks.

8. Žene ne vole kada ih muškarac ne primećuje, kada se stidi da im pokaže ljubav pred drugima. Slobodno ih zagrlite u javnosti, pred rođacima i prijateljima, poljubite, uhvatite za ruku...

9. Žene pamte važne datume, stoga ne vole kada muškarac ne može da zapamti datum njihove godišnjice ili rođendan ili nešto drugo što im je bitno. 

10. Žene ne vole bezosećajne muškarce, sirove, bez ikakvih manira, već džentlmene- to nikada ne izlazi iz mode. Koja žena voli da sama nosi kese iz nabavke, a da pored nje ide muškarac i gleda u telefon?!

Izvor: Sensa