Blizanački plamenovi su dve osobe koje imaju autentičan odnos - ove su povezane energetski, vibracije koje zrače su iste, njihovo unutrašnje biće se preslikava kao u odrazu, a srce im kuca u istom ritmu. Ovo je osoba koja vas razume - ne morate da govorite, ona tumači i vašu tišinu i kao da uvek zna šta osećate. Njihova veza je jaka, čvrsta, povezana posebnim nitima ljubavi. Kada se pogledaju u oči, znaju da su uplovili u dubine koje su godinama čekali.

Kada se blizanački plamen pojavljuje? To je trenutak kada ste očistili sve ono negativno iz prošlosti, kada ste zacelili rane, naučili da praštate, otpustili loša iskustva, nesigurnosti - i počeli ste da volite sebe. Otvoreno srce privlači drugo otvoreno srce poput magneta. Blizanački plamen oseća vaše emocionalno stanje, i dolazi baš onda kada ste spremni za njega, za ljubav, za odnos u kojem se srce daje besebično. Takođe, može osetiti vaše emocije, kao i vi njiegove. To je onaj trenurtak kada iznenada osetite talas, tuge, radosti ili melanholije. Možda baš nečije srce iz daleka šalje takve vibracije.

Znaćete da ste ga sreli kada se pojavi osoba čiju energiju osećate kao svoju. Nemojte se plašiti da uđete u ovaj odnos jer je emotivno snažniji od prethodnih. Blizanački plamen je neko ko vas prihvata takvim kakvi jeste, neko sa kim imate ista mišljenja, poglede, ukuse, sa kim osećate integritet i sigurnost, neko ko ide sa vama ruku pod ruku, i na čije se rame uvek možete osloniti, verujete mu i znate da vas neće izdati. Ti si on, a on je ti.

Vaša svest je jedna na višem nivou. Usklađeni ste jedno sa drugim kao srodne duše, a opet ostajete svoji, u svojoj pravoj prirodi. Jednog dana, nakon što prođete kroz sve uspone i padove dualnosti, doći će trenutak kada ćete sresti svoju blizanačku dušu. U energiji i obliku vaše blizanačke duše, prepoznaćete svoj najdublji deo sebe, svoju suštinu. Kroz ovaj susret počećete bolje i dublje da upoznajete i sebe i osvestićete koliko vaš život zaista može da bude magičan.

Izvor: Sensa