Kako žena treba da pokaže muškarcu da je zainteresovana za njega? O tome je pisao učitelj polariteta i life coach Džejk Vudard. Za početak, najvažnije je da se žena udubi u svoja duboka osećanja prema muškarcima. Da li zbog svojih prošlih negativnih iskustava ili iskustava svojih predaka danas nije u stanju da se prepusti muškarcu sa samopouzdanjem? Da li je stvorila štit oko sebe zbog kojeg ne može da uspostavi kvalitetan odnos? Ako u svojoj podsvesti ima šablon da muškarci nisu od poverenja, postoji rizik da će privući baš takve muškarce u svoj život.

Drugi korak je aktiviranje sopstvenog magnetizma. Kada žena nauči da poštuje sebe i da se poveže sa svojom iskonskom suštinom i svojim telom, imaće veće šanse da privuče zdrave muškarce u svoj život.

Treći korak je učenje kako prepoznati toksične ljude. Ovo ženi štedi mnogo vremena i energije, jer će od samog početka razumeti i prepoznati razliku između zdravog i pasivnog muškarca. Međutim, ona prvo mora da uspostavi kontakt sa sobom kako bi mogla da prepozna crvene alarme i kod drugih.

Četvrti korak je komunikacija sa muškarcem. Žena ima ogromnu moć, jer kroz komunikaciju može da odbije ili podstakne njegovo interesovanje. Pravi muškarci se trude da osvoje ženu. Žele da joj se posvete i da joj se dokažu. Iz tog razloga, za ženu je bolje da ne bude previše pristupačna, ali da istovremeno oličava nežnost i mekoću. Ona treba da podrži muškarca u osvajanju i uzvrati mu naklonost koju pokazuje.

Kada žena primeti muškarca koji joj se sviđa, ima smisla da mu to kaže. Ali postoji velika razlika između žene koja traži od muškarca da je osvoji i ona koja ga "progoni" i nameće se da on izabere nju. Ne želite da budete u grupi onih žena koje očajnički traže muškarca koji će ih voleti i posvetiti im se. Postoji mnogo bolji pristup pronalaženju partnera, kako isitče Vudard. Pozovite osobu koja vam se dopada da vas osvoji. Ohrabrite ga tako što ćete odgovoriti kada se potrudi za vas. Pomozite mu da razume vaše želje i potrebe. Pokažite mu da ga želite, ali u isto vreme jasno dajte do znanja da će morati da se potrudi za vas.

"Nežnim pozivanjem muškarca u igru osvajanja, žena podstiče njegovu zdravu energiju i time postavlja dobru osnovu za uspešnu vezu", istakao je life coach.

Izvor: Sensa