Veze sa blizanačkom dušom ili blizanačkomkim plamenom često se smatraju sudbonosnim, posebnim, kosmičkim. Ipak, za ovakve odnose se smatra da retko kada opstaju, jer sve osobe pokušavaju jedna drugu da uče lekcijama, slične su, a istovremeno ih putevi vode na suprotnu stranu. To su one ljubavi za koje, kada se dese, mislimo da smo ih čekali celog života, ali i oni odnosi koji zauvek ostavljaju trag i važne lekcije koje kasnije služe u mnogim novim odnosima.

Kao i svaka veza, tako i odnos između blizanačkih duša zahteva da se trudimo, da radimo na odnosu svakodnevno, i to se podrazumeva za oba partnera. Ljubavi između blizanačkih plamenova nisu nemoguće, samo zahtevaju rad i posvećenost, a neke greške se u takvim vezama mogu značiti kraj.

Saznajte kojih 6 grešaka mogu zauvek da prekinu vezu sa blizanačkim plamenom:

1. Opsednutost negativnom stranom stvari - Iako će u vašoj vezi negativnih stvari, ne treba sa njima da budezte opsednuti, niti da uronite u njih, već da razmislite kako se to može promeniti i aktivirate se zajendo. Ako ne razmišljate ni o čemu osim o lošem, nikada nećete videti dobro. Naravno, niste savršeni, ali nije ni vaš blizanački plamen, i tu i tamo ćete praviti greške. Ali ako su to greške koje se mogu premostiti, onda je problem već rešen.

2. Odbijanje da volite sebe - Pre nego što dođete do svog blizančkog plamena i očekujete da vas on/ona voli, morate da volite sebe. Zdrava ljubav prema sebi važna je na više aspekata u vašem životu. Bez pronalaženja prave ljubavi prema sebi, sve postaje borba, ne možemod a ostavrimo svboje potencijale, gubimo odnos sa svojim autentičnimja. Teško je voleti i očekivati da budete voljeni, ako nemate nimalo ljubavi prema sebi.

3. Dopuštate da vam prošlost krade najbolje dane i najlepše trenutke - Vaša prošlost i prošlost vašeg blizanačkog plamena nije nešto što se može promeniti. Ne bi trebalo da se držite toga toliko duboko da ne možete da shvatite gde želite da budete i kako da napredujete. Prošlost će vas slomiti samo ako joj vi to dozvolite.

4. Ne uvažavate pozitivne stvari, nemate razvijenu zahvalnostMnogo je pozitivnih stvari koje proizlaze iz pronalaska svog blizančkog plamena, bez obzira da li ste zajedno ili ne. Vi, kao ova druga polovina, morate biti spremni da vidite pozitivnu stranu stvari i da je cenite. Što više ovo radite, više ćete rasti.

5. Očekujete da ćete pronaći osobu koji će vas upotpuniti i popraviti vaš život - Ne očekujte da ćete postati potpuni samo zato što ste pronašli blizanački plamen. Vaša voljena osoba ne može da potpuno popravi i promeni vaš život. ona može da ga obogati ljubavlju, nečim lepim, ali od vas zavise promene u životu. Vas dvoje imate stvari na kojima treba da radite zajedno i odvojeno. Nećete samo roniti jedno drugom u zagrljaj i očekivati da će život biti savršen.

6. Niste spremni da oprostite, niti da zatražite oproštaj - U životu je sposobnost praštanja lekovita, ovde se naravno ne misli na toksično opraštanje. Umesto gneva, ljutnje i besa, uvek izaberite oproštaj. To je melem za vaše srce, ali i za odnos sa partnerom.

Izvor: Sensa