Posle nekih veza i rastanaka nikada više nećeš biti ista. Ali to je dobro. Prošlost ostaje prošlost. Tvoj život ide dalje, odrastaš, postaješ jača. Gledajte stvari drugačije. Vi mislite drugačije. Ti voliš drugačije. Čak je i osmeh drugačiji. Koliko god bio težak, raskid (bilo koje vrste) ne mora da vas uništi.

Iako bi ovo mogao biti kraj vaše veze, to ne mora biti kraj vas. To ne mora da bude kraj vašeg srećnog osmeha, vašeg raspoloženog duha ili vašeg vedrog stava. To ne mora da bude kraj vaše ogromne sposobnosti da volite ili vaše sposobnosti da budete divan ljubavnik nekom drugom.

Još si jaka. Još uvek si ovde. I dalje si ti. Ti si drugačija verzija sebe – bolja, lepša, samouverenija, zrelija. Dozvolite sebi da patite. Izgubili ste nešto neverovatno važno za vas. Normalno je da ovo osećaš, ali nemoj večno patiti; pronađi snagu da se nadaš da će biti boljih dana. Podigni se sa zemlje i nastavi sa svojim životom. Nastavi svojim putem. Okruži se ljudima sa čistim dušama da bi lakše prošla kroz to. Prihvati podršku i pomoć. Prihvati ljubav koju primaš.

Polako, polako ćeš ozdraviti. To se neće dogoditi za minut ili preko noći. To je dug proces. Nećeš se jednog dana probuditi i osećati se neverovatno. Ali iz dana u dan, iz nedelje u nedelju, iz meseca u mesec, uspećeš da ponovo otkriješ radost u svom životu.

Naći ćeš snagu u svojoj duši da izlečiš svoje slomljeno srce. Ponovo ćeš slaviti svaki dan kada si se smejala. Ponovo ćeš ceniti male stvari i naći ćeš radost u zalasku Sunca, u toploj kafi, u povetarcu.

U početku ćeš biti oprezna. U redu je. Prirodno je da želiš da se zaštitiš. Ali na kraju ćeš ponovo srušiti barijere izgrađene oko svog srca i dozvoljavaš svojoj duši da istražuje i uživa u životu. A kada nađeš tu pravu ljubav, bićeš jača zbog svih ovih teških vremena. Kada sretneš svoju srodnu dušu, već ćeš biti srećna, a on će vašoj sreći dodati još jedan tračak sreće. Bićeš samouverena, bićeš hrabra... bićeš spremna da počneš iznova.

BONUS VIDEO:

raskid u avionu TikTok/traveltmz

Izvor: Sensa