Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RITUAL ZA ČIŠĆENJE ENERGETSKOG POLJA: evo kako Arhanđel Mihajlo pomaže da zauvek odbacimo negativnu energiju

Moćan ritual u kojem Arhanđel Mihajlo pomaže da se oslobodite i odbranite od negativne energije!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Arhanđel Mihajlo nam pomaže da se sa lakoćom preseku toksične energetske veze sa osobama ili događajima i mestima koji su doprineli stvaranju bolnog iskustva. Vežbu je najbolje sprovoditi u stajaćem položaju. Pozivanje Arhanđela Mihajla možete učiniti svojim rečima, a evo i predloga:

Pozitivna psihologija za oslobađanje od prošlosti: ova motivaciona kartica daje snagu za srećnu budućnost...

Molim sada Arhanđela Mihajla da svojim srebrnobelim, svetlosnim mačem, preseče sve disfunkcionalne i toksične energetske niti, koje su do sada stvorene u mom životu (možete navesti i neko specifično iskustvo), kako bih sada bila ispunjena energijom isceljujuće svetlosti, koja donosi samo najbolje; kako meni, tako i svima koji su povezani sa mnom.

Desnu ruku podignite iznad temena glave i potom je spuštajte lagano sa prednje strane tela, na odstojanju od nekih 15 cm, sve do stopala. Taj pokret ruke deluje kao da lagano milujete svoje energetsko polje i možete ga ponoviti koliko god puta želite, kad god osetite neku formu napetosti u određenom delu tela. Možete i kružiti, kako sa prednje, tako i sa zadnje strane. Bitna je namera sa kojom to činite.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg
Izvor: Foto: Shutterstock

RITUAL ZA PREKID FINANSIJSKIH BRIGA: Kako da prizovete obilje

Vežba: Najbolji način da osvestimo i prizovemo izobilje, jeste da aktiviramo maštu. Zamislite iznos, količinu novca koju biste voleli da imate. Ne razmišljajte odakle i kako bi vam došlo, već u svojoj glavi krenite da trošite taj novac na vama omiljene stvari i uživajte u osećanjima koja se pri tome stvaraju. Vežbu možete raditi iznova koliko god vam to prija.

Afirmacija: U meni se nalazi stalno obnovljivi izvor izobilja, koji mi dostavlja sve što mi je potrebno, u za mene savršenom trenutku. U stanju pozitivnog iščekivanja najboljeg, dopuštam bogatstvu moje duše da se materijalizuje upravo sada.

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj