Određeni nizovi brojeva smatraju se kosmičkim, magičnim i srećnim, a baš danas, 5. maja, prati ans energija čudesnog niza 5-5-5.

5. dan. 5. meseca čini prve dve petice u ovom broj, a 2021. godine je takođe u broju 5 (2+0+2+1 = 5).

U numerologiji broj 5 predstavlja slobodu, transformaciju i avanturu.

8 afirmacija koje privlače ispunjenje ŽELJA: napravite snažan alat za ostvarenje željenog

Petica je broj odluka, konačnog cilja i središnja tačka u procesu ostavrenja snova.

Danas, kada vlada nergija magičnog niza 5-5-5 očekuje nas posebno nadahnuće da izađemo iz zone komfora, zakoračimo u nepoznato i ostvarimo snove. Takođe, u ovom periodu koristimo mudrost iz iskustva koje smo stekli u prošlosti, učimo iz svojih grešaka i koristimo znanja kako bismo ostvarili željeno.

Ovaj dan nam mož doneti prekretnicu sudbine o kojoj smo odavno maštali, ali i odluke koje nas vode direktno u napredak.

Sada je pravi trenutak da iskoristite sve lekcije i da se posvetite duhovnom rastu - očekuje vas ciklus velike pozitivne transformacije.

Niz brojeva 5-5-5 donosi i moćnu kreativnu energiju, unutrašnju snagu i nove ideje. Vreme je da se povežete sa svojom kreativnom energijom, otkrijemo nove nivoe svesti i pronađemo prave odgovore u svojoj duši.

Zašto afirmacije nekad ne funkcionišu

555 kao predstavlja vreme promjena u vašem životu. Kada vidite ovaj broj, to značid a vas Univerzum podržava u promenama koje želite da ispunite. Prepustite se toku događaja koji sledi.

Ove promene mogu dovesti do boljeg i pozitivnijeg života, ali i oć manifestacije. Usmerite svoje misli i dela na ispunjene željeno ,a Univerzum će pokrenuti točkove progresa.

Postavite namere, budite kreativni i želje se uskoro mogu ostvariti!

Izvor: Lovesensa