Astrolozi predviđaju da će 2022. godina biti puna ambicija, borbe, ali i otvorenih puteva, pa će mnogi imati priliku da iskoriste svoje sposobnosti i poboljšaju finansijsku situaciju. Prema feng šuiju i verovanjima iz raznih kultura, evo kako možete u 2022. godini privući obilje:

1. Za doček Nove godine obavezno obucite novu odeću, kako biste simbolično privukli novu energiju i ukazali na priliv novih i dobrih stvari u život.

2. Dan pred doček Nove godine generalno raspremite kuću, očistite je i nepotrebne stvari izbacite iz nje. Potrudite se da ono što više ne koristite poklonite ili donirate, na taj način, osim što činite dobro delo, otvarate put vašim novim novčanim tokovima i mogućnostima!

3. Uzmite parče papira, napišite na njemu iznos novca koji biste želeli da dobijete u 2022. godini, a onda vaj papir istaknite na mapi želja ili na vidnom mestu u vašem domu kako bi vas motivisao da ispunite svoje ambicije.

4. Nacrtajte ili zalepite isečene slike iz časopisa onoga što želite da kupite u novoj godini. Okačite ovaj kolaž na izrađenu mapu želja, zakačite ga na frižider ili u spavaćoj sobi.

5. Prema starom verovanju na prazničnom stolu neka bude 12 jela, ukusnih i zdravih (uključujući činiju za voće).

6. Zamilsite po jednu želju za sakog prijatelja, člana porodice ili dragu osobu - dobro se dobrim vraća!

7. Da li je vreme da promenite novčanik? Poklonite sebi ili dragoj osobi za praznike novčanik. Prema feng šuiju, važno je da bude crvene boje, a ukoliko ga poklanjate, ubacite u njega neku novčanicu. Novčanik se ne poklanja prazan. U novčanik možete staviti i mali papirić sa nekom od afirmacija za privlačenje novca. S

8. Usled želje za novcem, ne zaboravite na druge aspekte svog života. Neka vam ljubav zagreje dušu, otkrije vaše najbolje strane i podstakne razvoj, kreativnost! Ako živite u skladu sa svojom prirodom, razvijate se i stvarate, novac će vam doći kao nagrada!

9. Napišite listu onoga što biste želeli da naučite, šta biste želeli da radite. Neka to budu vaši poslovi, hobiji, interesovanja. I svakog meseca u narednoj godini prepisujte, ispravljajte svoju listu, na nju dodajte stvari.

10. Koristite afirmacije, odnosno pozitivne izjave za privlačenje novca. Na primer, "Moj novac je bumerang i uvek mi se vraća" ili "Privlačim onoliko novca koliko mi je potrebno i zahvalna sam na tome"...

Izvor: Sensa