Pun Mesec u Blizancima 19. decembra manifestuje se potrebom da napravite velike i kvalitetne promene - važno je da budete spontani. Ovo je dan kada se završava jedan lunarni ciklus, a poslednji pun Mesec u 2021. goidini podstiče nas da razmislimo o svojim osećanjima, da ih podelimo sa drugima i bolje razumete svoje unutrašnje biće.

Postoji rizik da ćete u danima punog Meseca biti hladni i rezervisani, ali pazite - hladno srce može izgubiti ono što zapravo ne želi. Jedini način da izbegnete nevolje jeste da uspostavite balans između misli i emocija, logike i intuicije. Glavni aspekt ovog punog Meseca u Blizancima biće harmoničan trigon koji donosi sreću i optimizam, naglašaca radost i opšte dobro.

Ovaj trigon osim lepe energije, može doneti i obilje i dobre prilike kada je reč o finansijama. Međutim, njegova snaga je u zahvalnosti. Uči nas da budemo zahvalni na svim dobroim stvarima i divnim ljudima kojima smo okruženi. Period punog Meseca u Blizancima 19. decembra može doneti pomalo nategnute odnose u ljubavi jer Venera kreće retrogradno. Ipak, to nije ništa što se ne može rešiti.

Kako biste najbolje iskoristili moćnu energiju punog Meseca, izgovorite sledeće afirmacije:

1. Moj život je u potpunoj ravnoteži.
2. Biram da budem osoba kakva jesam i to me ne koči, već podstiče na napredovanje.
3. Otpuštam ono što Univerzum traži od mene da oslobodim.
4. Sve što dajem, vraća mi se nazad dvostruko.
5. Ja sam junak svoje životne priče.
6. Opraštam i tako se oslobađam svoje prošlosti, a otvaram vrata ka budućnosti.
7. Poštujem sve rokove i sve mi se događa u pravo vreme.
8. Oslobodim se svega što me sputava.
9. Svaki sledeći nivo mog života zahtevaće drugačiju verziju mene.
10. Kada sledim svoje srce, ja sam u izobilju, uspešna i slobodna.

Izvor: Sensa