Datumi ogledala su dani u kojima imamo niz istih brojeva, što je slučaj danas, 2. februara, imamo niz 2-2. Šta on prema numerologiji i simbolici predstavlja?

Ovaj datum ogleda će biti jedan od najvažnijih u 2023. Broj 2 je pozitivan, smatra se lepim brojem sa dobrom energijom. 2. februar za mnoge od nas može biti povezan sa srećom , motivacijom i može nam pomoći da poboljšamo raspoloženje.

Koje tri stvari možemod a očekujemo dok traje niz 2-2?

1. Prvo, broj 2 je povezan sa snagom i mentalnom jasnoćom. Koliko god imamo zadataka i obaveza, možemo da se izborimo sa njima. Dvojka je broj ravnopteže, pa uprkos brojnim obavezama, ne zaboravite da ostavite vremena za sebe, da se opustite, odmorite, uživate. Nezavisni ste, hrabri i spremni da se suočite sa raznim preprekama, ali ovo je dan kada treba d anaučite da ne morate sve sami. Možda možete, ali ne morate. Potražite pomoć tamo gde vam je pootrebna i možete stvoriti super tim, učvrstiti veze i sebi dopdatno olakšati.

2. 2. februar obeležiće ogroman porast motivacije. Većina ljudi će imati priliku da postavi nove ciljeve i namere. Stvarnost mnogih od nas može se promeniti nabolje, jer će postojati želja da se nešto uradi, da se nečemu teži. Moguće je da odjednom želite da se vratite na zadatke koje ste rešavali u prošlosti, ali iz nekog razloga niste mogli da ih završite. Ako imate želju da radite, nemojte je zaobići. Sada je važno da se aktivirate. Odredite prioritete i nemojte se plašiti da budete kreativni sa svojim planovima.

3. Ovog četvrtka možete mislima da se vratite u prošlost, razmislite i osvestite, zašto smo se u prošlosti ponašali na određeni način, zašto ste sa nekim osobama imali određeni odnos, kome treba da oprostimo, ko nama treba da oprosti... Ovaj povratak u prošlost ne treba da znači da ćete sada da provodite vreme u prošlosti, ali podrazumeva da raščistite neke situacije, oslobodite ih se i krenete napred.

Neka vam 2-2 bude dan pun pozitivne energije!

Izvor: Sensa