Naša podsvest je velika enigma. Skriva mnoge tajne, koje smo sklonili čak od samih sebe. Mnogih svojih reakcija uopšte nismo svesni, kao ni želja. Odvojite nekoliko minuta i uradite psiho test. Saznajte skirvenu stranu svoje ličnosti!

Kada odgovarate na pitanja, potrebno je da kažete prvo što vam padne napamet, bez mnogo razmišljanja:

Zamislite da hodate šumom sa jednom osobom. Ko je ona? Osoba koju ste izabrali je najvažnija osoba u vašem životu u ovom trenutku. Dok hodate šumom, čujete šuškanje i pojavljuje se životnja. Kolko je velika i šta vi radite u tom slučaju? Njena veličina odgovara količini vašeg stresa kojem ste izloženi, a ono što radite kada vidite životinju je kako reagujete na stres.

Nastavljate da šetate i nailazite na kuću. Koliko je velika? Da li vidite ogradu? Ako postoji ograda, to znači da ste previše zatvoreni, da se sputavate i ograničavate. Ukoliko nema ograde, vi ste otvorena osoba. Veličina kuće predstavlja veličinu vaše ambicije.

Odlučite da uđete u kuću i vidite sto i na njemu šolju. Od kog materijala je napravljena- metal, staklo, karton? Izdržljivost te šolje označava jačinu veze sa osobom s kojom šetate po šumi. Što više stvari vidite na stolu, to znači da se srećniji. 

Nakon toga izlazite iz kuće i nailazite na vodenu površinu. Koliko je velika i kako ćete je preći? Veličina vode odgovara jačini vaše seksualne želje. Ako plivate preko vode, vi ste spremni da svoje želje zadovoljite, a ako zaobiđete baru, onda odustajte od svojih želja.

Za još detalja pogeldajte video ispod

Test ličnosti koji otkriva vašu podsvest Tik tok Onlyjayus

Izvor: Sensa