Testovi sa slikama i optičlim iluzijama na osnovu vaše percepcije otkrivaju šta je ono podsvesno skrivenpo u vama, a može vam značiti u ličnom razvoju. Jedan od takvih je i ovaj test koji pokazuje vašu najveću unutrašnju moć - onu koju možete iskoristiti kako biste u budućnosti napredovali i ostvarili željeno.

Nema pogrešnih i tačnih odgovora, već je smao važno da čim pogledajte sliku odgovorite šta je ono što vam najviše privlači pažnju.

Ako je to žena - Većina ljudi prvo vidi ženu, a to znači da je vaša najveća moć bogata intuicija. Ukoliko u životu slušate svoj unutrašnji glas u skladu sa svojim željama, ne obazireći se na komentare okruženja, možete ostvariti sve što želite. Intuciija je vaša zvezda vodilja do sreće, zato je važno da je negujete, a najbolje se neguje kroz ljubav i negu sebe na duhovnom i emotivnom nivou. Volite iskrneo svoje unutrapšnje biće, svoje srce, pružite sebi podršku, i možete dobiti jasne uvide od intuicije kada vam je to najpotrebnije.

Ako ste prvo videli jezero - Vaa moć je sposobnost donošenja dobrih odluka. Poput mirnog jezera koje stoji, tako ste i vi mirni, stabilni, a odluke koje donosite su zasnovane na racnonalnom razmišljanju. Čak i u najtgežim situacijama ne gubite kontrolu i uvek znate koje rešenje je idealno. Imate vleike šanse d apostanete uspešni na polju karijere. Jedini problem kod ovakvog rešenja jeste što ne razumete svoja osećanja. Bistrina uma je sjajna, ali morate pronaći balans sa srcem.

Ako je vaš odgovor šuma - ovo je signal za novi početak. Vaša snaga je sposobnost da se prilagodite promenama i da lako izlazite iz zone komfora. Za vas je život šetnja krivudavim šumskim stazama, ali se nikad ne plašite da ćete se izgubiti dok imate nebo iznad sebe. Možete lako menjati poslove, način rada, mesto stanovanja, lako izlazite iz veza i odnosa koji vam ne prijaju. Ovo vam povećava šanse za uspeh, ali važno je da znate gde je granica i u kojim situacijama nije isplativo rizikovati.

Izvor: Sensa