Testovi ličnosti su zabavni, ali kada na osnovu vizualne percepcije biramo nešto u njima, onda dopuštamo da nas vodi naša intuicija i podsvest. Takvi testovi ne ukazuju samo na karakterne osobine, već i ono što je skriveno i od nas samih.

Ovaj test sa ključem i katancem otkriva koja je glavna svrha, odnosno misija u vašem životu. Izaberite jedan katanac sa slike i pročitajte rešenje u nastavku:

1. Vaša misija je definitivno ljubav! Ljubav je ono što vas pokreće, leči, vodi kroz život - ona otvara sve kapije, pobeđuje sve i svakoga, ljubav je vaše "gorivo". Kada širite i dpobijate ljubav, vaša glavna životna misija je ispunjena. Iako ste u prošlosti patili zbog ljubavi, vreme je da se oslobodite tog teškog bremena koje vas blokira. Oprostite sebi i drugima. Vaše srce žudi za jedinom istinskom ljubavlju koja vas može učiniti nepobedivim. Ova posebna osoba je veoma bliska. Vera u ljubav je vaša snaga! Ljubav je oko vas - možda je baš jedna osoba u blizini njen izvor.

2. Ovo je ključ najambicioznijih ljudi! Ako ste izabrali ovaj ključ i katanac, verovatno nameravate da postignete maksimum u životu. Zapamtite da je život igra i divno putovanje. Ne zaboravite da se smejete i zabavite. Važno je održavati ravnotežu između stvari koje želite da postignete i malih stvari koje vas čine srećnim svaki dan. Ne zanemarujte sebe dok pokušavate da postignete svoje ciljeve. Bićete srećni samo ako ste verni sebi. Vaša životna misija je ispunjenje ambicija, ali ne zaboravite pored poslovnih uspeha i na privatan život.

3. Vaš izbor ukazuje da ste vi osoba koja kroz život širi lepotu, ljubav i mir. Prošli ste kroz mnogo toga u prošlosti, ali sada je vreme da sve to otpustite. Vi ste osoba koja veruje da život treba da bude što jednostavniji. Pokušajte da odvojite vreme za sebe. Izaberite aktivnosti i ljude koji vam olakšavaju život. Ne morate da jurite za složenim razmišljanjem da biste uspeli. Verujte svojim instinktima! Vaša životna misija je lični razvoj, a pozitivne promene u svetu i životu upravo treba da počnemo od nas samih.

Izvor: Sensa