Svima nam je potrebna promena s vremena na vreme, a taj trenutak možete prepoznati tako što ćete pratiti znakove koje vam šalje Univerzum. Da biste ih dobro razumeli, potrebno je razvijate svoju svest. To će vam pomoći da promenite svoj život nabolje, kao i da se nosite sa trenutnim zadacima i razumete tačno kuda želite da idete. Ovo su znaci koji ukazuju na to da vam je potrebna promena:

Ništa vas više ne raduje

Ako ste imali neke stvari koje su donosile zadovoljstvo i sreću, a sada iz nekog razloga više ne postoje, to znači da morate što pre pronaći nove izvore pozitivne energije. Svaki čovek treba da radi ono što voli. Ako osećate akutni nedostatak pozitivnih emocija, to znači da morate hitno nešto promeniti. Razmislite da li vam neko ili nešto oduzimaju snagu i vreme.

Osećate se zaglavljeno

Na primer, osećate da ne možete da izađete iz stanja anksioznosti, negativnosti. Imate čudan osećaj da ne znate kuda dalje, koje odluke da donesete, kojim putem da krenete... Ovo najdirektnije govori da vam je potrebna promena. Sedeti na istom mestu i čekati da se nešto desi samo od sebe nema svrhe. Morate sami da inicirate promenu.

Vaša intuicija pokušava da dopre do vas

Imate određeni unutrašnji glas koji govori da niste tamo gde bi trebalo da budete, da morate hitno nešto da promenite. Univerzum pokušava da dopre do vas na ovaj način, da izazove pojavu pravih misli. Kako da znate da to nisu obične slučajnosti? Posmatrajte koliko se učestalo javljaju. Što su učestalije, to je potreba za promenom veća.

Sanjate isti san

To može biti san bilo koje vrste: neko ne može da položi ispit, a neko vidi isti san o tome kako beži od nekoga ili mu stalno u san dolazi ista osoba, na primer bivša ljubav.... Ne pokušavajte da ga tumačite direktno. Moguće je da vaša podsvest ili Univerzum pokušava da vam nešto kaže na prikriven način. U svakom slučaju, možete biti sigurni da morate nešto da promenite u svom životu.

Vraćaju vam se stare loše navike

To direktno ukazuje na to da ste energetski i duhovno oslabili. U vašoj duši i u umu se dešavaju neki destruktivni procesi, koji se moraju hitno zaustaviti. Da biste to uradili, potrebno je da promenite svoje navike ili ceo život - oslobodite se toksičnih veza, promenite posao, posvetite se zdravom životu, vežbajte, putujte, uradite nešto zanimljivo...

Postali ste veoma emotivni

Na primer, počeli ste da obraćate previše pažnje na kritike i zlonamerne upadice. Uznemiruju vas sitnice, nerviraju vas tuđi pogledi, brinete bez posebnog razloga. Sve ovo sugeriše da su vaša svest i duša prešle na novi nivo, ali se način života nije promenio, pa se sami vučete na dno.

Često mislite o smislu života

Ako ste u poslednje vreme počeli da stalno razmišljate o tome zašto živite, šta je smisao vašeg života i života uopšte, šta je vaša najviša svrha, onda to definitivno ukazuje da nešto treba da promenite. To su veoma važne misli koje se jednostavno ne mogu zanemariti. Razmišljate o višim ciljevima, pa ste na dobrom putu. Takve misli ne bi trebalo da vas zbune. Oni bi trebalo da vas podstaknu da se promenite i postanu glavna motivacija za duhovni razvoj i komunikaciju sa novim ljudima.

Izvor: Sensa