Znakovi sinhroniciteta, o kojima je govorio i Karl Gustav Jung, zapravo su važni signali koji nam ukazuju na vezi sa našim unutrašnjim "ja" - poručluju nam na koje aspekte i trenutka života treba da obratimo pažnju. Mogu nas usmeravati, upozoravati, a bitno je da ih ne ignorišete.

Donosimo vam 7 najčešćih znakova sinhroniciteta na koje je važno obratiti pažnju:

1. Niz brojeva koji se ponavljaju

Život voli da komunicira sa nama putem brojeva. Ako često vidite isti broj, ili često gledate na sat i on uvek pokazuje isto određeno vreme, zapitajte se šta ti brojevi znače za vas. Takođe proverite značenje u numerologiji. Određeni nizovi brojeva imaju posebnu simboliku, posebno broj 11:11.

2. Videti istu životinju

Svaka vrsta na svetu vibrira na svojoj frekvenciji. Ako često srećemo istu životinju, ili nam se ona pojavi u snu, ona pokušava da prenese važnu poruku... Proverite simboličko značenje određene životinje i razmislite šta ona predstavlja u vašem životu.

3. Pomislite na nekoga, a onda vas ta osoba nazove

Ako imate dublju vezu sa određenom osobom, često se dešava da ćete je sresti ubrzo nakon što ste pomislili na nju... ili će vam se ona javiti. Nijedan susret nije slučajan, svaki se događa sa razlogom, makar i da vas nauči važnu lekciju.

5. Setite se stare pesme, a zatim je poslušajte na radiju

Reči koje čujete u pesmi koja krene na radiju, može sadržati neke smernice i pouke koje vam trenutno znače. Intuicija ponekad otkriva mnogo više nego što ste mislili, osluškujte taj unutrašnji glas u određenim trenucima - može vma otkriti koji je put dobar na sledećem raskršću života.

6. Nešto vas podseća na sinoćnji san

Vrlo često dobijamo poruke iz podsvesti kroz snove. Oni su zapravo manifestacija naše podsvesti i mogu otkriti o vama nešto više nego što ste mislili da znate. Potrebno je malo vežbe i strpljenja da biste detaljnije razumeli svoje snove. Kada ih se setite, zapišite ih na papir. Možete da počnete da vodite vodite dnevnik snova. Zatim uporedite utiske sa onima iz "svakodnevnog" života... snovi se ne mogu tumačiti bukvalno. Obratite pažnju na simbole.

Izvor: Sensa