Na osnovu podsvesti i poruka intuicije, možemo odrediti koje ćemo naredne korake preduzeti, odluke doneti, šta ćemo menjati, kao i kakvu budućnost gradimo. Ovaj test je vrlo jednostavan, a može ukazivati šta vas uskoro očekuje.

Pogledajte sliku - šta je prvo što ste primetili? Šta vam je najviše privuklo pažnju? Evo rezultata:

Žena - ovo se može povezati sa ljubavlju, iskušenjem, porodičnim vezama i poštovanjem. Ukazuje na obilje, sreću i napredak. Moguće j ed aćete se posvetiti sebi i odediti koja staza života vas vodi ka blagostanju na svakom polju. Takođe, ovo ukazuje da ste možda okruženi i nekim ljudima koji nisu tako prijatni prema vama i koji vam mogu povrediti osećanja. Izađite iz odnosa koji vas sputavaju i povređuju.

Ljuljaška - predstavlja simbol dečije radosti, harmonije, bezbrižnih dana. Moguće je da vam se može dogoditi neko lepo iznenađenje ili da ćete čuti dobre vesti. Ljuljaška ukazuje i na to da treba da se povežete sa svojim unutrašnjim detetom i zacelite rane iz detinjstva. Moguće je d aćste razmišljali i o osamostaljenju - sada je vreme da se posvetite stanju svog srca i isplanirate način na koji ćete rasti i napredovati.

Drvo - simbolizuje naše želje i nade, znanje, rast i život. Kao što se granje drveća širi, kropšnja se razvija, tako ćete i vi sada rasti na više nivoa. Očekuju vas čvrsti temelji, stabilnost, mir, a posebno će biti povoljno u porodičnim odnosima. Prelazite neka stara uverenja i granice, otvarate srce ka novim poznanstvima, a um ka novom saznanju. Vreme je da rastete!

Ptica - simbol slobode, sklada, ljubavi, avanture. Predstavljaju dobar znak, glasnik je povoljnih vesti. Ptica koja leti takođe može biti i simbol sticanja obilja i prosperiteta. U ovom slučaju može predstavljati i otpuštanje starog i nepotrebnog da ode. Puštate da sve ono negativno, sve što je bolalo i žuljalo nestaje, ostaje u prošlosti. Sada "letite" ka nekim novim horizontima, sanjate nove snove i znate da ste iz svega što vam se događalo u životu uzeli najbolje - lekcije!

Izvor: Sensa