Prema numerolozima različiti brojevi, na primer, iz datuma rođemnja, broj kuće, onaj koji vidimo često na satu, znakovima itd, mogu imati snažan uticaj na naš život. Oni predstavljaju simbole kjoji žele da vas upute na pravi put, ka određenom rešenju ili d vam nagoveste neki događaj ili misao, položaj druge osobe prema vama.

Numerolog Vladimir Kuznjecov istakao je da i brojevi koje viđamo na satu mogu ukazivati na važne promene. Potrebno je da obratite pažnju na satnicu koju najčešće vidite. Ako vidite 12:45 na satu, saberite prvo brojeve sati, a zatim brojeve minuta (1+2=3, 4+5=9). Zatim oduzmite prvo od drugog (9-3=6). Dobijeni broj ukazuje na koji aspekt života bi sad trebalo da se fokusirate.

U ovom slučaju, to je šestica. Broj šest je odgovoran za rad i novac. Ovo je signal da ne treba da budete lenji i novac će sigurno doći. Može se protumačiti i da će uskoro doći finansijska prilika koju vredi prihvatiti.

Izračunajte broj vremena na satu koji često viđate i saznajte na šta vam ukazuje:

Broj 1 - Morate biti sigurniji u sebe i imati više ssamopouzdanja. U suprotnom, postoji rizik da se vaši planovi ne ostvare.

Broj 2 - Vaša energija je na nuli. Vratite je na odgovarajući nivo, inače će dovesti do negativnih posledica. Počećete da se sukobljavate sa drugima ili počinjete da izazivate sukob sa porodicom i prijateljima. Stanite, sedite u tišini i steknite snagu. Meditirajte i dišite duboko.

Broj 3 - Napravite pauzu i ponovo proverite. Spremni ste da pogrešite i imate malo vremena da to shvatite. Zapamtite svoje planove za danas i razmislite ponovo. Ovo se može primeniti na bilo koju oblast vašeg života ili odluke. Vaša intuicija je možda izneverila. Nemojte žuriti sa zaključcima.

Broj 4 - Samo treba da budete uzdržaniji. Ne ulazite u rasprave i svađe, tišina ponekad zlata vredi. Pokušajte da slušate i čujete više, nemojte žuriti da ubacite svoj komentar. Ako ste impulsivni, pokušajte ovo: brojite polako do deset, smirite svoj um i usporite disanje. Osećaćete se bolje.

Broj 5 - Moguće je da ste emocionalno istrošeni. Loše misli mogu da vam ugroze dan. Posvetite se svojoj duši, srcu i unutrašnjem miru. Pomognite ljudima iz okruženja, učinite neko dobro delo i osećaćete se bolje.

Broj 6 - Ne morate biti lenji i mirno sedeti. Pokušajte da dovršite stvari koje vas opterećuju. Budite oprezni kada trošite novac, tretirajte ga s poštovanjem. Budite zahvalni na svemui što imate. Razmislite dobro pre kupovine, nemojte impulsivno trošiti novac.

Broj 7 - Trebalo bi da razmišljate o jačanju porodičnih odnosa. Ne ulazite u sukob sa svojom porodicom. Pokušajte da ih čujete njihov stav i razumete. Oprostite ako je potrebno i moguće. Ne dozvolite razloge za svađu i ne izazivajte ih Razmislite o njima na dobar način, setite se svih dobrih stvari koje ste doživeli sa njima ili šta su učinili za vas. Ovo će pomoći.

Broj 8 - Pokušajte da popravite situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Ne čekajte pomoć ili dok se stvari ne reše same od sebe. U ljubavnim odnosima izbegnite ljubomoru. Obilje vas prati, prihvatite prilike.

Broj 9 - Iako u životu sve analizirate, sada je najbolje da malo usporite. Proverite sve činjenice. Vaši planovi mogu biti pogrešni. Slušajte šta kaže vaša intuicija: ako je kategorički protiv toga, onda je bolje da se predomislite. Napravite plan ili koristite savete. Osećaj ponekad govori i više od stvarnostu.

Izvor: Sensa