Šta je ono što vas blokira da ostavrite svoje snove? Postoji li faktor koji vam svakog dna poručuje da ne možete biti najbolja verzija sebe? Jedan od najvećih sabotera našeg razvoja i napretka na svim poljima jeste strah. Osećanje koje vas sapliće, drži u neizvesnosti, čuva u zoni komfora i sprečava vas da otkrijete nove vidike, prihvatite šanse koje čekaju samo na vas.

Znamo koliko je teško otpustiti strah, njega su budile lekcije roditelja, strah od mišljenja vršnjaka, iskustva na poslu - godine i godine raznih prepreka. On se poput "patazita" zalepi za nas, a ne slluži ničemu. Njegova misija je da ostanete u mestu. Zato je važno da sebi svakodnevno ponavljate da bvi i strah niste jedno, da ga polako otpuštate i oslobodite sebe iz te čaure.

Manifestacija za 24. avgust pomaže da otpustimo strah i živimo srećnije i slobodnije:

Udišem snagu i izdišem strah. Imam sve što je potrebno da pobedim svoje strahove. Imam moć da promenim svoj život. Prihvatam promene jer mi pomaže da rastem. Hrabro štitim svoju sreću. Dovoljno sam hrabar da rizikujem. Sa lakoćom podnosim sve što mi se nađe na životnom putu.

Izvor: Sensa