Ljubav nas često testira kroz život, iz nekih odnosa učimo, u nekim se razvijamo, uživamo, a neki nas ostavljaju razočaranim. Sva ta iskustva utiču na nas da se izgradimo kao ličnost, i mogu se odraziti na naše budućne odnose. Ono što treba odbaciti jeste strah da ponovo ne budemo izdani, povređeni... Takav stav nas samo sprečava da pronađemo srodnudušu i da se ostvarimo u ljubavi.

Ukoliko ste sami, da li ste osvestili šta je to što vas blokira na putu do prave ljubavi? Vizualni testličnosti vam može pomoći da odgonetnete šta ste to sakrili u sebi što vas sprečava da se povežete sa srodnom dušom.

Potrebno je da odgovorite šta ste prvo videli na slici i evo rešenja testa:

Ako ste prvi primetili Mesec - Žudite za intimnošću i verujete da je to iskustvo koje će vas samo učiniti boljom osobom. Ipak kada je u praksi reč o spuštanju ograda oko svog srca i otvaranje kapije vašeg života za nove ljude, vi se jednostavno povlačite u sebe. Otvorite svoje srce, neka bude slobodno, raširenih krila se krećite kroz ovaj život i dosegnućete visinu kakvu želite. Vreme je da brod svog života pustite sa pristaništa nepoverenja i prepustite se talasima - promenama u ljubavi.

Ako ste prvo videli kita - Osećate se usamljeno jer ste fokusirani često samo na sebe. Ljubav ponekad znači stavljanje tuđih potreba iznad svojih, i to važi za oba partnera. U ljubavi je potrebno da saslušate drugu stranu, pokažete nežnost i trudite se da pronađete kompromis. Ne možete igrati ovu igru samo po svojim pravilima. Ljubav zahteva komunikaciju, dogovor i jednakost. Kada ovo osvestite u sebi, veze će imati više uspeha.

Ako ste prvo primetili surfera - Simbolizuje slobodan duh. Ako ste prvi primetili surfera, osećate se usamljeno jer se "plašite da budete vezani". Ljubav vam verovatno ne izgleda oslobađajuće kao otvoreno nebo. Umesto toga, vi vidite ljubav kao plimu koja vas tera da spustite jedra. Sačekajte da oluja u vama prođe i strahovi iščeznu sledeći put kada se uplašite vezivanja. Pre nego što pobegnete, podsetite sebe da je vezivanje vaša odluka i da vi imate sposobnost da stvarate život kakav želite. Kada se otvorite u ljubavi za nove stvari, nekome pružite svoje srce, to bi mogla biti savršeno ispunjena životna misija.

Izvor: Sensa