Svako od nas ima određene slabosti u odnosima, ali zbog toga ne treba očajavati, niti posmatrati kao mane. Slabosti su iskustva koja treba nežno treba tretirati, a onda menjati i pretvariti ih u vlastite prednsti, ali nežno i sa ljubavlju prema sebi - bez preterane samokritike. Koje su vaše slabosti u romantičnim odnosima koje vas sprečavaju da se ostvarite u ljubavi - proverite u ovom testu ličnosti.

Pogledajte sliku i recite šta ste prvo videli. Odgovor će otkriti vaše najveće slabosti u ljubavi i odnosima.

1. Majka i dete - Ako ste na slici prvi put videli majku i dete, to ukazuje da porodica igra glavnu ulogu u vašem životu. Iako se u današnjem svetu vrednost porodice često zaboravlja, ona je za vas uvek igrala važnu ulogu. Vaša veza sa voljenim osobama utiče na skoro svaki aspekt vašeg ličnog života. Iako je važno da volite svoju porodicu i da je stavljate na prvo mesto, to ponekad može da stane na put izgradnji novih odnosa. Ne može se poreći činjenica da su vaše želje i potrebe jednako važne kao i one vaše porodice. Članovi vaše porodice mogu da iznesu svoje mišljenje o vašem partneru, ali se ne treba u potpunosti oslanjati na njihovo stav, već slušati sopstveno srce. Malo je verovatno da će postojati dovoljno savršena osoba koja će vam u potpunosti odgovarati.

2. Lice čoveka - Ako ste prvi put videli lice čoveka, gledajući ovu sliku, vi ste osoba kojoj je najprijatnije da posmatra komunikaciju sa strane. Možda je to zbog stidljivosti ili straha od odbijanja, ali verovatno ste mnogo puta čuli da je potrebno mnogo truda da biste probili svoje zidove i naterali vas da se otvorite. Održavanje distance je korisno kada želite da saznate više o interakciji među ljudima, ali to može ometati formiranje romantičnih odnosa. Da biste izgradili vezu, morate naučiti da vodite računa o potrebama partnera, jednako koliko on treba da brine o vašim. Želite da provodite vreme sa duhovitom, smešnom osobom koja je željna avantura, ali ako želite ozbiljnu i dugotrajnu vezu, potrebno je da potražite drugačiji tip ličnosti partnera.

3. Slika branje voća - Ako ste videli figuru osobe koja bere voće, onda ste jedan od ljudi koje vodi ambicija. Od detinjstva ste znali šta ćete učiniti, i iako se vaš izbor možda promenio tokom vremena, vaša odlučnost i nepokolebljivost ostali su nepromenjeni. Činite sve što je moguće da uspete na profesionalnom planu. Sjajno je što se trudite da budete uspešni, ali to može učiniti da propustite mnoge prilike da upoznate druge ljude, posebno romantične. Naporan rad će vam pomoći da postignete sve što želite, ali ne zaboravite na pronalaženje ljubavi ako vam je to važno. Ovde je ključno rešenje da uspostavite balans između privatnog i poslovnog.

4. Ptice - Ako ste prvo videli ptice, vi ste osoba kojoj je glava često u oblacima. Vi ste pravi sanjar i ne želite da se odreknete ove osobine svog karaktera. Zahvaljujući ljudima poput vas, ovaj svet postaje bolje i sigurnije mesto. Gledate na svet na poseban način, a ovo je pravi dar. Međutim, zbog sklonosti da vidite ono što želite da vidite, često se suočavate sa razočarenjem, posebno kada je ljubav u pitanju. Lako ubeđujete sebe da ste upoznali svoj ideal, a da ne primetite mane svog partnera, i činjenicu da on možda uopšte nije pogodan za vezu.

5. Mirno lice - Ako na ovoj slici vidite mirno lice, vi ste osoba koja sve unapred razmišlja. Volite kada sve ima svoje mesto i osećate se dobro samo kada ste okruženi redom. Život može biti haotičan i pun stresa, a vi posvećujete mnogo vremena organizovanju ovog haosa. Za ovako organizovanu i sabranu osobu život će uvek biti mirniji i bez mnogo stresa, ali u ljubavi ne možemo uvek sve planirati. Pokušajte da se oduprete želji da kontrolišete sve i planirajte sve svoje odnose. Ljubav zahteva izvesnu spontanost i poverenje da bi se izgradila veza koja će izdržati test vremena.

Izvor: Sensa