Kažu da narandžaste mačke imaju moć Sunca, oličavaju vitalnu životnu energiju i simbol su optimizma i hrabre akcije.
Mačke su tako posebna i misteriozna stvorenja jer su izuzetno povezane sa duhovnim svetom. Oni su neka vrsta glasnika duhovnog sveta. Svaka mačka je posebna. Ovaj put, hajde da pogledamo zašto narandžaste mačke ili mačke sa mekim narandžastim nijansama imaju sasvim posebno duhovno značenje.

Kažu da su narandžaste mačke pune sunčeve energije i tako oličavaju čistu jang energiju. One simbolizuju hrabrost i avanturu.
Ako u vašem životu postoji narandžasta mačka ili je sretnete, ona vas podstiče da izađete iz zone sigurne udobnosti i rizikujete - to je jedini način da se izvučete iz nezadovoljavajuće situacije i pronađete ono što vas ispunjava i podstiče vaše samopouzdanje. samopouzdanje. Takođe vas podstiče da uradite nešto na šta ćete biti ponosni.

Narandžaste mačke su simbol promene, okreću novi list i preduzimaju akciju. Zrače toplotom i vitalnom energijom, podstiču optimizam, odlučnost, veru u sebe i svoje sposobnosti.

Zbog svoje snažne volje i nezavisnosti, narandžasta mačka je i simbol liderstva. Ali narandžasta mačka saopštava da je dobar vođa onaj koji ne isključuje svoju zajednicu, već jača veze unutar nje. U međuljudskim odnosima, energija narandžaste mačke stvara atmosferu pozitivnosti i opuštenosti.

Osim što otelotvoruju vitalnu energiju, one simbolizuju optimistične i hrabre akcije koje donose globalne promene i prosperitet celom čovečanstvu.
Neka vas narandžaste mačke inspirišu da napravite neophodne promene!

Izvor: Sensa.metropolitan.si