Ukoliko vas zabavlja da rešavate testove ličnosti, a i volite da zavirite u tajne svoje podsvesti i otkrijete nešto novo o sebi, onda će vas ovaj zanimljiv test sa optičkom iluzijom iznenaditi.

Ono što vaše oči vide na slici otkriva važne aspekte vašeg životnog stila. Slušajte svoju intuiciju i bićete iznenađeni! Metoda je vrlo jednostavna. Sve što treba da uradite je da pogledate sliku ispod i odgovorite koju ste životinju prvo videli:

Labud
Ako ste prvo videli labuda, vi ste uravnotežena osoba. Sve svoje odluke zasnivate na logici i nikada ne delujete impulsivno. Pre bilo kakvog izbora ili odluke, uvek analizirate prednosti i nedostatke. Vi ste osoba koja zaista želi da ima kontrolu i ne ostavlja prostora za greške. Nažalost, ako nešto ide dalje od vašeg plana, biće vam teško da brzo reagujete i izvršite ono što ste započeli. Važna lekcija za vas jeste da se naučite da se prilagodite promenama i da ih prihvatite. Često ostajete u određenim granicama i u zoni komfora samo iz straha od nepoznatog, a ovo vas može sabotirati na putu razvoja.

Zmija
Ako je prva slika koju vidite na ovom testu ličnosti zmija, onda ste osoba koja se ističe zbog svojih briljantnih sposobnosti zapažanja. Vi ste jedan od srećnika, sreća je na vašoj strani. U životu vas uvek vodi ono što vam srce govori. Veoma ste intuitivna osoba i vaša predviđanja su retko pogrešna. Kada birate nešto, uvek prepuštate srcu da odgovori na dilemu, verujete da vaše srce zaista zna šta je najbolje.Vaša lekcije je da naučite da napravite balans između srca i uma, jer ponekad emocije mogu da nas zavaraju. Pre nego što vas osećanja odvedu na neku stranu, dopustite da ta odluka prođe kroz "filter" uma.

Izvor: Sensa