Odvojite trenutak, pogledajte sliku i izaberite sunce koje vas najviše privlači. Poruka u ovom testunosi dobre vesti za vas u bliskoj budućnosti.

Slika 1
Postoje trenuci kada vaš veliki san treba da leži uspavan u vašoj svesti kako biste mogli da se bavite jednostavnim zadacima svog života. Razmislite zašto se drvo orezuje pre nego što lepo cveće procveta.
Svakodnevni čin uklanjanja trulog lišća, zalivanja zemlje, a nakon toga sve prepuštamo prirodi. To je važan korak u manifestaciji.
Kada skrenete pažnju sa svog cilja, to vas dovodi u stanje prijemčivosti. To je dublja svrha otpuštanja vezanosti.
Kada se bavite svakodnevnim zadacima na meditativan, kontemplativan način, čistite svoju energiju da biste primili svoje "Aha!" trenutke, što vas sve više približava onome što tražite.

Slika 2
Predviđeno vam je da evoluirate i transformišete se družeći se sa drugim ljudima.
Neki ljudi ulaze u vaš život da vas odvedu na sledeći nivo isceljenja, svesti i autentičnosti. To je uvek zajedničko iskustvo, iako će pojedinačni rezultati varirati.
Poznajete ove ljude i snažno vas privlače – iako ponekad na samom početku čak osećate jaku odbojnost prema njima.
Srodne duše mogu biti prijatelji doživotno ili ostati u vašem životu samo kratko vreme.
Bez obzira na to, promeniće vas na načine koje sada ne možete da shvatite. Obratite pažnju na ove ljude danas. Oni su tvoji najveći darovi.

Slika 3
Možda ne mislite za sebe da ste kretivni, ali vi stvarate svoju stvarnost svakog trenutka svakog dana kroz svoje misli, osećanja, uverenja, namere i postupke.
Međutim, morate uzeti u obzir da to radite u partnerstvu sa Univerzumom, Svešću, Bogom ili kojim god imenom da nazivate tu višu silu.
Vi ste iskra ove inteligencije koja deluje kroz vas, i koja vas podstiče nadahnutim mislima i intuitivnim vođstvom.
Vi ste četkica koja stvara prelep, jedinstven izraz vaše individualnosti, uklopljen sa Univerzumom.
Vi ste proizvod božanskog nadahnuća, i sada ste usklađeni sa njim da stvarate čuda. Kada vidite svoj život kao umetnost i znate da ga stvarate, rezultat su samo lepota i milost. Pripremite se - bićete iznenađeni.

(Sensa)

BONUS VIDEO: