Izbor savršene torbe je zadatak sa zvezdicom. Trebalo bi da se dobro uklopi sa većinom vaših odevnih komada i da ih dopuni. Treba da sadrži sve što vam je potrebno i da ne bude teška za nošenje, praktična, moderna i jednostavno lepa. Naravno, potragu možete započeti iz kategorije It bags - među najpoželjnijim torbama, verovatno ćete pronaći savršen model za vas i izgledate moćno. Ove sezone dizajneri predlažu da se posebna pažnja posveti opcijama prevrnute ili antilop kože.

Ovaj mekan, prijatan na dodir materijal izgleda skupo i plemenito, slaže se uz najrazličitije izglede, a uz odgovarajuću negu služiće vam mnogo godišnjih doba. Moderne su torbe od antilopa za leto 2024.
Naravno, najpraktičniji izbor bi bila prostrana torba od antilopa. Takva torba će vam biti od velike pomoći u onim danima kada imate milion stvari koje treba da uradite, a morate imati pri ruci laptop, dnevnik, kozmetičku torbicu, opremu kako biste uveče mogli da otrčite u teretanu. Može lako da primi sve što vam je potrebno.

Ako ogromna torba nije vaša opcija, postoje i manje varijante. Izaberite boju torbe po svom ukusu. Iako ne postoji ništa svestranije od crnog modela, ukoliko vam se ova opcija čini previše dosadnom, obratite pažnju na braon, grafitne, tamnoplave ili tamnozelene nijanse.

Ako više volite svetle boje, pogodni su bež ili oker modeli. I, naravno, ne zaboravite da torba može poslužiti kao svetao akcenat u vašem izgledu.

Među najpopularnijim bojama ove sezone su zelena, bordo i plava.

BONUS VIDEO:

Prolećna modna kapsula Instagram/treatingthestreetslikearunway

Sensa/Z.A.