Žene koje prate modu dugo već nose satensku suknju u svim prilikama, svakoga dana. Ta suknja svaki stajling čini elegantnijim, posebno tokom leta, kada se svaki dan doživljava kao praznik. Modne influenserke kombinuju svilenu suknju sa komadom koji svaka ima u ormanu – majicom.

Evo kako i vi možete da kombinujete majicu sa satenskom suknjom u leto 2024.

Najbolje je da se držite midi ili maksi dužine: one su odlične za svaku priliku. Važno je da ima mali šlic koji će vam pružiti mogućnost da hodate. Što se tiče boja, sve zavisi od vašeg ukusa. Ljubiteljke minimalizma treba da obrate pažnju na bele ili crne suknje.

One će trajati više od jedne sezone i lako se stilizuju. Tamnobraon ili grafitna su takođe praktične. Ali ako vam se čine previše dosadnim, izaberite modele u jarkocrvenoj, zelenoj, kobalt ili žutoj – one su ovog leta u trendu.


Ne otpisujte ni suknje sa printom. Tufne, cveće ili popularni leopard print. Što se tiče majice, bela majica ravnog kroja je sigurica. Izgledaće dobro sa bilo kojom suknjom. Štampane opcije neće izgledati ništa gore - s natpisom , crtežom ili slikom.

Možete da nosite majicu za maturu ili da je uvučete u suknju - obe opcije izgledaju sjajno. Upotpunite kombinaciju akcentima. Na primer, ako imate crvenu suknju, uparite sa njom odgovarajuću kapu. Ovaj stilski trik na TikToku zove „sendvič metoda“.

A ako ste se odlučili na osnovnu suknju i majicu, onda ne možete bez velikog nakita. Obratite pažnju na moderan nakit od mehurića: oni će odmah učiniti vašu odeću zanimljivijom.


Što se tiče obuće, možete da birate - za duge šetnje udobne patike ili baletanke, za kancelariju - mokasine ili „muške“ na pertlanje, a za izlazak - elegantne. Kada je reč o torbi, moderan je model jazavčara ili elegantna torba sa lancima. Dopunite stajling sakoom ili teksas jaknom.

BONUS VIDEO:

Pravilo 333 za stilizovanje Instagram/treatingthestreetslikearunway

Sensa/Z.A.