Novogodišnja euforija nas uvek na kraju svake godine "prodrma", razbudi i pokrne na akciju. Donosi nam uzbudljiva očekivanja, veru i nadu da će nam godina pred nama doneti neke zaista sjajne promene i trenutke u život. U nama se budi radost - spremni smo da oživimo svoje snove. Pred novu godinu pravimo spisak odluka i planoiv za sebe, nažalost mnogi od njih ostaju samo u svetu mašte kada nas realnost stigne već polovinom januara. Ove godine to nećemo dozvoliti - hajde da zaista naši snovi postanu realnost! Stručnjaci za zakon privlačenja preporučuju kojih 1 stvari treba da uradite pre 2022. godine kako bi se mnoge želje ostvarile:

1. Završite ono što ste započeli. Nije običaj da se u Novu godinu ulazi sa "repovima. Krajem decembra stavite tačku na sve nedovršene poslove. Takođe je važno vratiti pozajmljeno kako u novoj godini ne biste privukli loše finansije.

2. Odbacite loše navike. Svako od nas ima navike koje na ovaj ili onaj način ometaju razvoj, zdravlje i sreću. Naravno, nećete moći da se nosite sa svima odjednom, tako da morate da izaberete jednu stvar. Ako se fokusirate na određeni zadatak, biće lakše da se nosite sa nepotrebnom vezanošću i oslobodite se jednog od problema.

3. Napravite listu zadataka. Do kraja godine važno je detalno ažurirati listu zadataka kako bi se ispunili planirani ciljevi u novoj godini. Nije neophodno da lista bude velika: mnogo je važnije pravilno odrediti prioritete. Nemojte stavljati na spisak bezbroj ciljeva, već na primer, zapišite na papir tri najveća, a ispod svakog vaše sitne korake koje ćete preduzeti, a koji će vas približiti ispunjenju.

4. Bacite sve nepotrebne stvari. Svake godine u kući se nakupljaju stvari koje nisu potrebne. To su pocepane ili neispravne stvari, predeti koji vam ništa ne znače, već samo skupljaju prašinu, i stvari koje vas podsećaju na neke loiše stvari iz prošlosti. Ako izbacite iz doma ove stvari, otvorićete prostor za svežu i maguičnu energiju nove godine.

5. Ostvarite svoju želju. Ne ostvaruju se svi snovi brzo, ali ima još vremena do nove godine.Pred početak nove godine ostvarite sebi neke mal eželje, kako bi 2021. ostala u još lepšem sećanju: upišite neki kurs, jašite konja, posetiti umetničku galeriju, idite na obližnje mesto da se odmorite, kupite sebi nešto što odaavn želite, napravite malu promenu u domu...

6. Tražite oproštaj. Ne unosite negativne emocije i stare konflikte u novu godinu. zatražite oproštaj i oprostite, jer je to lekovito za vašu dušu i oslobodiće vas od emotivnogh tereta.

7. Raskinite toksične veze. Ponekad smo okruženi ljudima koji nas sprečavaju da živimo srećno, a od njih treba da se na vreme oprostimo. Ako se oslobodite toksičnih ličnosti, manipulatora i zavidnih ljudi u vašem okruženju, biće lakše započeti život od nule i okružiti se ljudima koji će vam pružiti ljubav i ceniće vašu podršku.

8. Kupujte poklone. Nova godina je vreme čuda, a novogodišnje čudo možete i sami da napravite. Pripreme za praznike su već počele, tako da možete kupiti poklone za svoje najmilije kako biste ih obradovali. Pored poklona, umesto praznika i odličnog raspoloženja možete ukrasiti i transformisati svoj dom u duhu praznika.

9. Otpuštanje prošlosti. Sve što je izgubilo na važnosti je vreme da se ostavi iza sebe. Stari planovi, loša sećanja, greške iz prošlosti - sve ovo ometa srećan život, a pre nove godine morate pokušati da oprostite sebi, promenite svoj pogled na svet i postavite prioritete. Samo tako prošlost više neće boleti i kočiti dalji razvoj.

10. Počnite da vežbate. Ne morate da čekate ponedeljak, proleće, praznike ili druge datume da biste se promenili na bolje. Pozitivnu transformaciju možete započeti odmah. Volite svoje telo, brinite o njemu i ono će vam uzvratiti blagostanjem.

Izvor: Sensa