Da li je život u izobilju samo nedostežan stav? Ljudi provedu godine razmnišljajući o stvarima koje ih sputavaju da budu bogati, umesto da se fokusiraju na ono što treba da učine i proemne kako bi se običje uselilo u njihov život. Mnogi smatraju da je izobilje nedostižan san, ali zapravo lakše je do njega doći nego što mislimo.

Jedan od najpoznatijih autorki knjiga za samopomoć i motivaciona govornica LujzaHej ukazivala je da svaki cilj može postati stvarnost. Ona je istivala da svaki čovek ima moć da sam sebe oslobodi fizičkih, emocionalnih i finansijskih problema.

Lujza Hej je apelovala na svoje čitaoce da se oslobode stereotipnog razmišljanja i prošire perimetar svojih horizonata. Smatrala jeda su sve naše ideje o novcu previše ograničene i da nas samo blokiraju i sputavaju. Na primer, želite da putujete u Pariz, ali ste sigurni da nemate dovoljno novca i zato odustajete od putovanja iz snva. U startu dajete sebio do znanja da su finansije nepremostiva prepreka i usmeravate svoje misli ka tome. Međutim, ako svoj tok energije usmerite na afirmativne misli, uspećete da ostavrite ono što želite.

Afirmacije su pozitivne formule koje nas motivišu i podstiču an pozitivnu promenu. Zahvaljujući njihovom stalnom ponavljanju i verovnaju u izgovorene reči, podsvesni um osobe se podešava na frekevncije pozitivnosti. Važno je već na početku shvatiti, ako radite afirmacije samo zbog novca i ne menjate se iznutra, onda ništa neće uspeti. Svaka sreća počinje od stanja duha!

Izgovaranje afirmacije svakog jutra učiniće da vaš dan dobije potpuno novi ritam. Već kada se probudite počnite da razmišljate da je u vašem životu sve dobro i da će vas ono što vam je potrebno samo pronaći. Ponavljanje afirmacija treba da bude svakodnevna aktivnost, ali važno je da sve što izgovorite vizualizujete u svojim mislima, oživite maštom u slikama, jer će se tako brže želja ispuniti, kako objašanjava Lujza Hej.

Donosimo vam neke od najznačajnijih afirmacija Lujze Hej za privlačenje novca:

  • Mogu zaraditi veliki novac.
  • Moja ljubav prema novcu je obostrana.
  • Dajem sebi podsticaj da zaradim veliki novac.
  • Moje bogatstvo svakodnevno raste.
  • Postižem ono što želim
  • Moj rad donosi sreću.
  • Ja sam magnet za privlačenje novca.

Afirmacije utiču na čovekovu podsvest i menjaju vaše negativne obrasce u pozitivne. Motivišu vas da napredujete, razvijate se i prevaziđete prepreke. Odbacite stavove koji vas blokiraju i uz magičnu moć afirmacija svakodnevno se približite ka velikom uspehu.

Izvor: Sensa