Life coach, pisac i motivaciona govornica AnaBučević, pored svojih knjiga od kojeih je najpoznatija "Safari duha", i video snimaka na njenom kanalu, redovno inspiriše pratioce nna društvenim mrežama.

Njene citate, savete, pporuke i smernice poštuju mnogi koji žele da žive pozitivno, bez emotivnih blokada, sabotiranja - oni koji žele da žive punim plućima, da ostvare svoj san.

Pitanje je - odakle pzapočeti tu moćnu transformaciju? Šta možemo učiniti? Ana Bučević je na ovo odgovorila jednostavnim citatom, a komentari zahvalnosti i pozitivnih vibracija nizalili su se ispod objave.

Od misli - od misli sve počinje i sa njima se završava. Način razmišljanja kreira naš život. Može biti blagosloven i pozitivan, a može biti i destruktivan i kreirati lošu stvarnost.

Ana Bučevič je objavila sledeći citat - "Kada promijenite način razmišljanja, živjet ćete život kakav prije niste mogli zamisliti da je moguće živjeti. Kako? Vaše razmišljanje prije ograničava vašu realnost. Sa ograničenim razmišljanjem živi se ograničen život!"

Svi znamo za izreku "Kakve su vam misli, takav vam je život"! Pokušajte danas da je primenite i videćete kako se stvari iznenada menjaju nabolje.

Izvor: Sensa