Podeste svoje vibracije na sreću ovog decembra, jer vi imate moć da očistite svoj život od negativnosti i od svega što vas sabotira. Ako želite u decembru da pronađete sreću, onda je važno da nekoliko stvari izbacite iz života kako bi se u njega uselile neke nove. Imate priiliku da u decembru razvijete nove navike, pozitivne prakse koje će vam poboljšatiživot.

Saznajte šta treba da izbacite iz života u decembru kako biste imali više sreće:

  1. Lenjost - U decembru nema mesta lenjosti, jer je važno da završite mnoge stvari kako biste sa završili ono što je nedovršeno i otvorili prostor za nešto novo. Ako sa sobom ponesete u 2023. ono što je počelo 2022. godine, onda postoji rizik od nepovoljnog razvoja. Posvetite se svojim obavezama i aktivnostima, postoji šansa da sve stignete. To ne znači da ne treba da se odmorite ili opustite, već da ne prepuštate stvari slučaju. Pronađite balans.
  2. Negativnost iz prošlosti - Zatražite oproštaj ako ste nekoga povrdili, ili oprostote ljudima koji su vas uvredili i povredili. Prošlost mora ostati u prošlosti, jer vam može biti teškop da nastavite dalje. Oproštaj je melem za dušu, lek koji oporavlja srce. Pronađite optimizam, oslobodite se svega onoga što vas blokira, naučite lekcije iz svojih grešaka, i živećete oslobođeno.
  3. Spontanost i žurba - Decembar je vreme kada treba da znate kuda idete. Spontanost i sklonost ka rizikovanju mogu izazvati nevolje. Pokušajte da planirate unapred svoje poslove ovog meseca i ni u kom slučaju ne odlažite za kasnije ono što treba da uradite sada.
  4. Ogovaranje - Ova toksična navika loše utiče na vašu dušu. Ne govorite o ljudima stvari koje nikada ne biste rekli o sebi. U decembru treba više da pazite šta i kako govorite o drugim ljudima, jer osim što u sebi razvijate negativnost, možete značajno narušiti odnos sa osobom koju volite.
  5. Rizik - Decembar nije najpovoljniji period za rizikovanje. Radite stvari koje su vam poznate i koje najbolje radite. Ako rizikujete, onda znajte da negativne posledice neuspeha mogu izuzetno negativno uticati na vaše raspoloženje.
  6. Lakovernost - Važno je da verujete u ljude i uviđate kod njih dobre strane, ali je jednako važno da prepoznate toksičneosobe koje žele da vas iskoriste, povrede ili razočaraju. Oslobodite se toksičnih veza i svoje planove i tajne govorite samo onima u koje imate poverenja.

Izvor: Sensa