Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miostatik test, wingwave tretman, hipnoza, NLP: dr Vesna Danilovac otkriva dijagnostičke i terapeutske moći koučing alata

„Najbolje stvari u životu nisu samo besplatne, one su obično i nevidljive" - Tadeuš Golas

  Izvor: Adria Media Group

Pročitala sam jednu zanimljivu priču o dve ribe koje plivaju u vodi. U susret im je plivala starija riba i obratila im se: „Dobar dan! Kakva je voda?". Dve mlade ribe nisu ništa odgovorile, samo su nastavile da plivaju. Na kraju, jedna pogleda u drugu i reče: „Šta je, dođavola, voda?".

Dopala mi se, kao objašnjenje koje je išlo uz nju: naše istinsko putovanje na stazi buđenja i samootkrivanja počinje kada prvi put uvidimo da nismo sigurni gde se nalazimo, da ne znamo ko smo i šta smo i zašto je taj naš život takav kakav jeste. Uglavnom se to dogodi kada više ne možemo lagodno da plivamo kao dve ribe iz priče, već talasi i bure zatraže od nas da se zagledamo dublje i šire i upitamo se gde smo i ko smo zaista, da bismo prevazišli izazov pred kojim se nalazimo.

„Svaki čovek, kao i njegova tema na kojoj želi da radi su jedinstveni", kaže mi dr Vesna Danilovac, lekar i profesionalni kouč, koja pri pristupu kombinuje metode koje će dati najbolji rezultat za osobu koja se obraća za savet, konsultaciju ili rešenje. Vesna u svojoj „kutiji koučing alata" ima preko 70 koučing metoda, kao i različitih energetskih i hipnotičkih tretmana, poput: wingwave-a, NLP-a, hipnoze, reikija, kvantne harmonizacije i zato mi je bila odličan sagovornik o tome kako da jednoj temi pristupimo iz različitih uglova i za relativno kratko vreme postignemo rezultat u vidu harmonije, balansa i mira u onim momentima kada dublje treba da istražimo „motore" koji pokreću naš život, dok svest ide u jednom pravcu, a događaji se niži i smenjuju u suprotnom.

Koji pristupi daju tačnu sliku o onome što se dešava u klijentu?

Razgovor je, svakako, početna instanca kada se ukratko porazgovara o temi na kojoj će se raditi. Pitanja su glavni alat koučinga i precizna „meta" pitanja pomažu klijentu da spozna suštinsku problematiku. Visoka efikasnost u radu postiže se i primenom miostatskog testa koji nam daje odgovor na pitanja: Šta su tačni uzroci naših bolesti, simptoma, blokada? Da li je neki organ oboleo? Da li je lek koji koristimo dobar za nas? Da li je partner sa kojim živimo dobar za nas, posao koji radimo....? Naša podsvest je naš veliki hard disk.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj