Pasulj nije namirnica koja je "rezervisana" samo za zimska jela. U zavisnosti od načina pripreme, jela s pasuljem mogu biti na jelovniku i kad su temperature nešto više. Takav je slučaj i sa paštom "fažoli".
Sastojci:
Maslinovo ulje
2 veća čena belog luka
Tucana ljuta paprika
1 pelat
3 šolje pasulja
Ditalini pasta (valjkasta šuplja pasta)
Priprema:
Na ulju propržite beli luk i i tucanu papriku. Čim beli luk počne da dobija boju, dodajte pelat i so. Zgnječite drvenom kašikom krupnije komade paradajza. Neka se krčka oko 5 minuta. Umešajte prethodno skuvan pasulj i dodajte vodu od kuvanja da ogrezne. Uz često mešanje, sačekajte da proključa. Nakon toga smanjite temperaturu i neka se krčka na tihoj vatri oko 5 minuta. Na kraju dodajte pripremljenu pastu i ostavite da se
sjedini s pelatom oko 2 minuta.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!