Cheese cake nije "zabranjeno voće" za vegane. Ova verzija ima samo malo drugačije sastojke od klasičnog cheese cake-a...
Za 6 porcija potrebno vam je:
- 350 g najtvrđeg tofua
- 3/4 šolje kokosovog mleka
- 1/3 sirovog šećera
- 2 kašičice limunovog soka
- 1 kašičica limunove kore
- 2 kašičice agar pahuljica
- 1/2 kašičice vanile
- 1/4 kašičice soli
Sjedinite tofu i limun u blenderu i ostavite sa strane. U tiganju zagrejte šećer i kokosovo mleko, i dodajte so. Kada počne da ključa, dodajte agar pahuljice i mešajte na tihoj vatri dok ne počne da se zgušnjava. Ostavite da se malo ohladi i onda pomešajte sa tofuom. Dodajte vanilu i sipajte preko graham krekera ili kore od keksa. Ostavite u frižideru da se stegne 6-8 sati.
Prijatno!
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!