Sastojci:
- 1/2 kg opranog sočiva po izboru
- Čen belog luka
- Glavica slatkog crvenog luka
- Klice pasulja
- Svež ruzmarin
- So, biber, maslinovo ulje, vinsko sirće
Priprema:
U dublji tiganj sa poklopcem stavite i prekrijte vodom sočivo i ceo čen belog luka. Osolite i sačekajte da provri, a onda ostavite da se kuva na tihoj vatri uz mešanje oko 40 minuta. Izvadite čen belog luka, on je vašem jelu dao aromu i više vam ne treba. Umešajte naseckan luk, ruzmarin i papriku. Začinite uljem i sirćetom i pospite klicama.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!