Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sočivo sa klicama

U poređenju s drugim mahunarkama, sočivo se izdvaja po izuzetno kratkom vremenu potrebnom za kuvanje.

  Izvor: Shutterstock

Sastojci:

  • 1/2 kg opranog sočiva po izboru
  • Čen belog luka
  • Glavica slatkog crvenog luka
  • Klice pasulja
  • Svež ruzmarin
  • So, biber, maslinovo ulje, vinsko sirće

Priprema:

U dublji tiganj sa poklopcem stavite i prekrijte vodom sočivo i ceo čen belog luka. Osolite i sačekajte da provri, a onda ostavite da se kuva na tihoj vatri uz mešanje oko 40 minuta. Izvadite čen belog luka, on je vašem jelu dao aromu i više vam ne treba. Umešajte naseckan luk, ruzmarin i papriku. Začinite uljem i sirćetom i pospite klicama.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj