Ako volite jela od krompira, proajte ovaj recept za hrskavi i ukusan krompir sa odabranim začinima, specifične arome.
Pročitajte još:
Sastojci:
- 4-6 krompira
- 4 čena belog luka
- 55g putera
- 3 kašike maslinovog ulja
- 2-3 sveže grane bosiljka
- so biber
- kašika suve majčine dušice
Priprema:
Zagrejte rernu na 200 C i operite i oljuštite krompir. Isecite krompir na tanke kriške, ali ne do kraja (kao na slici). Stavite krompir na pleh obložen papirom za pečenje. Na blagoj vatri istopite puter, dodajte maslinovo ulje, beli luk i bosiljak. Kuvajte dok se ne sjedini smesa i beli luk ne omekša.
Krompir premažite polovinom smese sa puterom i pospite solju i biberom.
Pecite krompir oko 30 minuta, izvadite pleh iz rerne, pa pospite majčinom dušicom. Premažite preostalom smesom od putera. Pecite još 30 minuta ili dok krompir ne postane hrskav na ivicama.
Izvor: Lovesensa
ODGOVORITE SAMO NA JEDNO PITANJE KADA POSTAVLJATE CILJEVE: Shvatićete da postoji više puteva do onoga što želite
3 ZNAKA HOROSKOPA PRATI LJUBAVNA SREĆA 23. NOVEMBRA: Tranzit Meseca i Merkura im donosi slobodu i nov pogled na partnera
AMAZON NOVI PARTNER TELEKOMA: Svetski, a naš!
5 ZNAKOVA DA U ŽIVOTU PRISTAJETE NA MANJE NEGO ŠTO ZASLUŽUJETE: Nezadovoljstvo će ugušiti vaše darove - izađite iz senke
9 KORAKA DA PREBOLITE RASKID: Prestanite da ga pratite na društvenim mrežama!