Potrebni sastojci:
• 400 g nauta
•100 ml maslinovog ulja
•1 limun
•2-3 kašike tahinija
•1 kašičica mlevenog kima
•2-3 čena belog luka
Priprema:
1. Naut potopiti preko noći, pred kuvanje ocediti i staviti da se kuva u otklopljenoj posudi sat i po vremena ili u ekspres loncu 25 minuta. Naut treba da bude dobro kuvan i veoma mekan.
2. Ocediti skuvani naut i ostaviti da se malo ohladi.
3. U blender staviti kuvani naut, maslinovo ulje, sok jednog limuna (manje ili više prema ukusu), mleveni kim, sitno iseckan beli luk i tahini pastu, i pasirati dok se ne pretvori u namaz.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!