Sastojci:
- 300 g integralnih ili pirinčanih špageta ili rezanaca
 - 2 kašike sezamova ili kokosova ulja
 - 5-6 komada mladog luka
 - 7 češnjeva belog luka
 - ½ kašičice mlevene ljute paprike
 - 5 kašike soja sosa
 - kašičice nektara od agave
 - 2 kašike jabukovog sirćeta
 - susam za posipanje
 
Priprema:
Testeninu skuvajte u posoljenoj vodi prema upustvu na pakovanju. Za to vreme na kolutiće narežite mladi luk, a beli luk iseckajte sitno. U tiganju zagrte ulje, pa dodajte ¾ narezanog luka, iseckani beli luk i mlevenu ljutu papriku. Dinstajte neprestano mešajući tako da luk malo omekša, a da beli luk postane zlatnožut.
Dodajte soja sos, nektar od agave i jabukovo sirće. Promešajte, pa dodajte skuvanu oceđenu testeninu. Kuvajte još minut-dva, tako da testenina upije soja sos, pa pospite preostalim narezanim mladim lukom i susamom. Odmah poslužite.