Sastojci:
- 2 cvekle
- ljuta papričica
- šolja pirinčanog sirćeta
- 1/4 šolje smeđeg šećera
- svež list lovora
- pola kašičice bibera, so.
Priprema:
Operite, ogulite i tanko narežite cveklu i stavite je u teglu. U loncu ostavite da prokuva sirće, naseckana papričica, šećer, biber i lovorov list. Prelijte cveklu vrelim sirćetom sa začinima. Dobro zatvorite teglu i čuvajte je na tamnom i hladnom mestu. Može da stoji nedelju-dve.
Izvor: Zdrava hrana
9 licemernih stvari koje radite s dobrim namerama: Način na koji dajete kompliment i kupujete poklon vas odaje
Koliko ste samouvereni? Prvo što vidite otkriva da li ste spremni na rizik ili vas parališu strahovi
3 horoskopska znaka doživljavaju preokret 1. aprila 2025: Zavrteće im se u glavi od para, miline i lepote
Dnevni horoskop za 1. april 2025: Ovna golicaju emocije, Devicu zbunjuje ljubav
Da li u borbi protv bora više pomažu peptidi ili retinol? Šta treba da znate i da li je dobro da se kombinuju