Potrebno:
- 4 šolje kuvanog integralnog pirinča
- 2 konzerve tunjevine
- 4 tvrdo kuvanih jaja
- 2 kisela krastavčića
- 2 paradajza
- 1 manja glavica crnog luka
- 1 kašika sitno seckanog lista peršuna
- 2 kašike vinskog sirćeta (ili soka od limuna)
- so, mleveni biber
Priprema:
U oceđeni i ohlađeni pirinač dodati sitno seckani list peršuna, usitnjenu tunjevinu oceđenu od ulja, iseckane kockice kiselih krastavaca, kockice oljuštenog paradajza i sitno seckani crni luk. Posoliti i pobiberiti, zakiseliti i preliti uljem od tunjevine (po potrebi doliti maslinovim uljem). Dekorisati kolutovima tvrdo kuvanih jaja, ohladiti i poslužiti.
Izvor: Bezglutenska ishrana
Šta vaša omiljena kafa govori o vama? Izbor otkriva da li ste pomirljivi, spontani ili proračunati
Ne nasedajte na 5 trikova narcisa: Evo kako da pokvarite plan manipulatoru koji krši sva pravila
Dnevni horoskop za 21. april 2025: Vodoliji je glava u oblacima, Blizanci su na velikom iskušenju
Šta leči strah, a šta sebičnost i žalost? Mudri citati Vladete Jerotića dodirnuće svako srce
Nedeljni horoskop od 21. do 27. aprila 2025: Neko odlazi na duži put, neko bi mogao da bude žrtva prevare