Sastojci:
- 225 ml bademovog mleka
- 115 g brašna
- prstohvat himalajske soli
- 2 jaja
- 30 ml hladne vode
- margarin
- šaka suvog grožđa
- pavlaka za šlag
- po želji muscovado šećer (pročitajte više o ovoj vrsti šećera ovde)
Priprema:
Namočite grožđe, umutite malo pavlake za šlag dok ne postane penasta. Stavite brašno i so u drugu činiju pa dodajte jaja, mleko od badema, vodu i oceđeno suvo grožđe. Otopite malo margarina u tiganju za palačinke, ulijte smesu, ispržite jednu stranu, pa drugu. Dekorišite posutim šećerom i ukrasite s malo šlaga.
Izvor: Sensa klub
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!