Sastojci:
- 1kg lišća od kopriva
- 2l vode
- 1 glavica crnog luka
- 1 veza peršuna
- 4 češnja belog luka
- 3 kašike brašna
- 2 kašike začina
- 1dl jabukovog ili vinskog sirćeta
- so
Priprema:
Lišće ili vrhove kopriva oprati i spustiti u kipuću vodu. Sitno iseckati glavicu luka, isitniti barene koprive, pa čorbu začiniti brašnom razmućenim u hladnoj vodi, začinom, solju, sirćetom, iseckanim peršunom i belim lukom.
Izvor: Šabačka eparhija
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!