Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuveni Japanac Kacudžo Niši otkriva: ovo može da vam produži život - 5 pravila za zdravlje i dugoverčnost

Negativne misli i samosažaljenje oduzimaju zdravlje i privlače bolesti, skraćuju život! Saveti za zdravlje i dugovečnost čuvenog Japanca...

  Izvor: Foto: Shutterstock

„Razgovarajte sa svojim telom svaki dan“: pravila zdravog života Kacudžo Niši

Telo radi prema principu povratnih informacija: što ga više volite i nežno sa njim razgovarate, to vas više voli i to bolje deluje.

Inženjer po struci, Kacudžo Niši mnogo godina svog života posvetio pronalaženju efikasnih načina za poboljšanje i jačanje tela. Kao rezultat, iz ličnog iskustva razvio je Univerzalni zdravstveni sistem koji uključuje dostignuća tradicionalne medicine, drevne grčke i drevne egipatske iscelitelje, tibetanske i kineske prakse i mnoge druge izvore znanja.

Povezane vesti

Sam Niši rođen je kao vrlo bolestan. Lekari su verovali da neće dugo živeti. Međutim, Kacudžo Niši ne samo da se izlečio, već je živeo dug i bogat život. Njegov sistem isceljenja nije skup specifičnih praksi, to je cela životnafilozofija.

Samohipnoza je postala glavno pravilo poboljšanja zdravlja u sistemu, piše Niši u svojoj knjizi "Srećan život". U svojoj knjizi „Jedinstveni sistem poboljšanja zdravlja savetovao je: "Vežbajte, radite na svojoj energiji, meditirajte i bavite se svojim stavovima. Prilagođavanje sopstvenom zdravlju jedan je od najvažnijih uslova za dug i zdravživot."

Ako želite da poboljšate svoje zdravlje, stvorite u svojim mislima sliku o sebi, kao zdravoj, mladoj i snažnoj osobi.

"U nastojanju da dobijemo idealan organizam, važno je zamisliti svaki detalj ovog idealnog organizma“, napisao je Niši. - Upoznajte sebe - savršeno, dobro posmatrajte sebe, kakvu kosu imate? Kakav hod? Kakav dah? Sada pomozite telu samohipnozom. Obraćajući se određenim vdelovima, poručite im kakvi treba da budu i kako treba da rade “.

Niši je bio uveren da telo deluje u skladu sa pravilom povratnih informacija: što ga više volite i nežno razgovarate s njim, to vas više voli i to bolje deluje.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj