Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvuk energije i ljubavi: saznajte koji aparat može da provodi zvuk, energiju, emociju i njenu visoku frekvenciju

Aparat za revitalizaciju osmišljen po metodi Vladija Stevanovića, koji pomaže u meditaciji, poboljšava san ali i leči sportske povrede i doprinosi prevazilaženju stresnih situacija i stanja, u Srbiji ekskluzivno predstavlja Jean ...

  Izvor: Dalibor Danilović

Davne 1925. godine rođen je budući muzičar, svetski putnik, istraživač ljudskih duša i tananih struna koje čine njihovu snagu i lepotu. Spojem indijske joge, japanskih zen tehnika, Tai JI Quana sa dalekoistočnim vokalnim tehnikama uverio se u njihovo brzo i moćno dejstvo na povećanje čovekove energije.

Znajući kako određeni zvuk poboljšava i menja energiju pojedinca, u srcu Pariza sve svoje znanje i iskustvo usmerio je na kreiranje V.E.P.S. aparata (Ondes vives) s namerom da u njemu ostavi deo svoje pozitivne energije sačuvane za ljude koje nije u stanju da dotakne, pouči, prosvetli. Posvećenošću i uverenjem da ljubav ne poznaje granice vremena i prostora i da visokofrekventna energija ljudi može da leči sve i danas, nakon njegove smrti, ovaj malo poznati aparat mističnim stazama ljubavi nalazi put do onih kojima je potreban i koji žele da svoje najlepše melodije utkaju u magičnu simfoniju života.

Violončelistkinja Ivana Grahovac: Škola unutrašnjeg puta - umeće čia

Specijalna tehnika koja objedinjuje Tai Ji Quan i Qi gong, nazvana još i Umeće čija - L art du chi, čiji je tvorac Vladeta Stevanović, preuzela je moćne tehnike iz oba pravca, omogućujući vežbačima svih uzrasta mir, energetsku ravnotežu, savršeno zdravlje i blagostanje. Jedna od specijalnosti Umeća čija su i vokalne tehnike Tai Ji Quan svojim stilizovanim pokretima i tehnikama disanja budi u nama uspavanu energiju aktiviranjemtan tiena (energetskog centra ljudskog tela koji se nalazi ispod pupka) i uz vokalnu tehniku čini spiritualno putovanje, lepotu življenja i svesnost sadašnjeg trenutka nezaboravnim iskustvom. Cilj ovih vežbi je umeće kontrolisanja čija (vitalne energije) u svakodnevnom životu i svim izazovima koje on nosi.

Tai či - veština upoznavanja sebe

Tvorac ovog eklektičnog pokreta, Vladeta Stevanović, u sklopu vokalnih tehnika izumeo je neobičan aparat, sposoban da provodi zvuk, energiju, emociju i njenu visoku frekvenciju. Specijalan aparat koji prati ovu vrstu vežbi vraća nas stalno na važnost svesnosti dva esencijalna doživljaja koji u brzom životnom tempu lako promaknu - sada i ovde - dve odlike ljubavi - širenje svesti i potpuno osvešćivanje sadašnjeg trenutka. Primena ovog aparata je vrlo široka: od lakšeg ulaska u meditativna stanja, padanja u san, do lečenja sportskih povreda i prevazilaženja stresnih situacija i stanja. Blagotvorni učinak V.E.P.S.-a potvrđen je čak i na povređenim životinjama. Naš sagovornik Jean Paul Duchan više od 35 godina praktikuje energetske tehnike čvrsto verujući u Vladovu viziju, čineći njegov rad i energiju živom i svima pristupačnom. Inspirisan Vladovim izumom, u Francuskoj gde podučava i praktikuje Tai Ji Quan, osnovao je centar „Novi talasi". Naš sagovornik je i osnivač kompanije koja proivodi V.E.P.S. - aparat za revitalizaciju osmišljen po metodi Vladija Stevanovića.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj