Ova nedelja će se održati pod okriljem Marsa u Strelcu i Merkura u Jarcu. Astrolozi upozoravaju: činiće vam se da ste okruženi izuzetno poštenim ljudima, ali to nije tako. Pod uticajem Merkura ljudi će više lagati, dok će vam Mars pomoći da budete produktivniji i da imate uslove za finansijsku dobit. Evo šta predviđa novčani horoskop od 13. do 19. decembra 2021. godine:

Ovan

Ako želite da prionete na posao, morate se u potpunosti fokusirati. Možete početi da tražite dodatni prihod. Trenutni položaj planeta pogodniji je za uspeh u stvarima koje zahtevaju organizaciju, a ne kreativnost. Oni koji vole da rade u žurbi i pod pritiskom, neće moći da očekuju velike rezultate.

Bik

Bićete u iskušenju da potrošite mnogo novca. Moguće su neplanirane kupovine i iznenadni kvarovi. Nemojte da pokušavate da držite sve pod kontrolom jer je nemoguće. Umesto toga okrenite se kreativnošću i improvizovanju. Oslobodite se stega i pravila. Ne odbijajte nove ponude, imate veliku šansu da pronađete dobro plaćene poslove.

Blizanci

Tokom ovog perioda ne bi trebalo da zaboravite na odmor i na reči „stani“ i „uspori“. Mars je vaš saveznik u povećanju finansija i produktivnosti, ali ipak budite oprezni s novcem, ne trošite ga na beskorisne stvari, naročito u nedelju. S druge strane, negativna aktivnost Merkura donosi svađu i sukobe.

Rak

Sve što se u ovom periodu bude dešavalo, a u vezi je sa finansijskom sferom, biće posledica vaših prethodnih odluka i poteza. Astrolozi vam savetuju da se oslonite na svoju intuiciju. Pod okriljem Merkura u Jarcu mogu se desiti nepredviđeni finansijski događaji. Morate biti oprezni kako ne biste previše ugrozili svoju poziciju nepromišljenim potezima.

Lav

Tokom ove nedelje biće korisno i produktivno da radite rame uz rame sa drugim ljudima. Naravno, među kolegama i potencijalnim klijentima može biti pohlepnih ličnosti. Probajte da ih zaobilazite u najširem luku! Ako postoji nešto što želite da radite na duge staze, sada je vreme da počnete.

Devica

Zbog energetskog pada Merkura u znaku Jarca, ovo je nepovoljno vreme za učenje i usavršavanje. Takođe, možete osetiti gubitak motivacije i energije. Napravite mali predah i sve ono što nije hitno ostavite sa strane. Posvetite pažnju voljenim osobama.

Vaga

Pred vama je izazovan period. Možda ćete morati da radite više nego inače. Dobra vest je da će vam se u ovom periodu ostvariti i najambiciozniji planovi. Mars u Strelcu će vam dati samopouzdanje i odlučnost u svemu što radite. Ovo vreme je izuzetno povoljno za iskorake u karijeri.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE